Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 16

КОД ТОВАРУ: 126822
  • Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 16
Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 16
Тип ножа: складаний. Інструментарій (14 шт.): Лезо, відкривачка для консервних банок, викрутка 3 мм, відкривачка для пляшок, плоска викрутка з системою блокування, пристосування для зачистки проводів, пилка для нігтів, інструмент для догляду за нігтями, шило, штопор, кільце для ключів , пінцет, зубочистка. Матеріал інструментів: нержавіюча сталь. Довжина в складеному вигляді: 8,5 см. Вага: 59 г. Колір рукояті: червоний.
Victorinox
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 132 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 151 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
2.4903.E
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж складаний Victorinox Evolution - має в своєму розпорядженні 14 найнеобхіднішими інструментами, виготовленими з антикорозійного стали: лезо, відкривачка для консервних банок, викрутка 3 мм, відкривачка для пляшок, плоска викрутка з системою блокування, пристосування для зачистки проводів, пилка для нігтів, інструмент для догляду за нігтями, шило, штопор, кільце для ключів, пінцет, зубочистка. Ідеальна заточка всіх інструментів забезпечує їм чудову функціональність протягом тривалого терміну служби.
Ніж складаний Victorinox Evolution - дуже простий і зручний в обігу, всі інструменти надійно фіксуються в складеному і розкладеному положенні, дозволяючи оперативно скористатися одним з них. Рукоять ножа зроблена з міцного пластику в комбінації з прогумованими елементами для зручного утримування ножа. Металеве кільце біля основи ножа дозволяє прикріпити його до брелка з ключами або до рюкзака. Ергономічний розмір. Традиційний дизайн. Ножик знадобиться вам, як в дорожніх умовах, так і в повсякденному побуті.


Особливості ножа:
- складаний;
- ергономічний розмір;
- різноманітний інструментарій (14 інструментів);
- леза виготовлені з якісної сталі;
- ідеальна заточка інструментів;
- простий і зручний в обігу;
- рукоять зроблена з міцного пластику в комбінації з прогумованими вставками;
- надійно утримується в руці;
- кріпильний металеве кільце для підвішування до рюкзака і т.д;
- гарантія якості і зручного користування.


Характеристики:
Тип ножа: складаний.
Інструментарій (14 шт.): Лезо, відкривачка для консервних банок, викрутка 3 мм, відкривачка для пляшок, плоска викрутка з системою блокування, пристосування для зачистки проводів, пилка для нігтів, інструмент для догляду за нігтями, шило, штопор, кільце для ключів , пінцет, зубочистка.
Матеріал інструментів: нержавіюча сталь.
Рукоять: пластик.
Довжина в складеному вигляді: 8,5 см.
Вага: 59 р
Колір рукояті: червоний.


Виробник: Victorinox (Швейцарія).
Victorinox - добре відомий виробник складних ножиків різної модифікації і кольору. Завдяки своїй надійності, різноманітності інструментів, традиційного дизайну ножики Victorinox користуються незмінною популярністю користувачів, які цінують зручність.



Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 16 підібрати і купити за реальною ціною 1 132 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Аксессуары для пикника таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в електронному магазині Terra Sport
Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 16

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 16"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно хочете зайнятися фігурою? Ніж швейцарський складаний Victorinox Evolution 16 допоможе почати легко. В « Аксесуари для пікніка » є все, що Вам знадобиться. Аксесуари для пікніка обрадує Вас своєю надійністю. Килимок для пікніка і пляжу водонепроникний Spokey Picnic Trio (927391), 130х150см , Килимок для пікніка і пляжу водонепроникний Spokey Picnic Trio (927391), 130х150см і Килимок для пікніка і пляжу водонепроникний Spokey Picnic Trio (927391), 130х150см від кращих світових постачальників 1132 Ви зможете знайти в нашій лінійці Аксесуари для пікніка . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн