Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937

КОД ТОВАРУ: 152669
  • Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937
  • Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937 - Фото №2
Конструктор Keenway
Тип: конструктор. Вік: від трьох років. Матеріал: пластик. Упаковка: 15,88х26,67х17,15 см. Комплектація: машина (18 деталей), викрутка з трьома насадками. Особливості конструктора: міцний, безпечний пластик; викрутка з насадками; до шурупів підходить будь-яка насадка; можливість самостійно зібрати і розібрати конструктор; сприяє розвитку моторики, мислення, пам'яті, уяви, логіки, мови.
Keenway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
480 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 64 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Конструктор
АРТИКУЛ
K11937
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Конструктор Keenway Строй і грай Транспортировщик є якісною, цікавою і розвиваючою іграшкою. Виконаний з безпечного пластика. Складається з вісімнадцяти деталей для складання машини і викрутки з трьома насадками. Дана модель конструктора допоможе дитині освоїти нові навички та вміння.

Особливості конструктора:

- міцний, безпечний пластик;

- викрутка з насадками;

- до шурупів підходить будь-яка насадка;

- можливість самостійно зібрати і розібрати конструктор;

- сприяє розвитку моторики, мислення, пам'яті, уяви, логіки, мови.

Характеристики:

Тип: конструктор;

Вік: від трьох років;

Матеріал: пластик;

Упаковка: 15,88х26,67х17,15 см;

Комплектація: машина (18 деталей), викрутка з трьома насадками.

Виробник: Keenway (Китай).

Компанія Keenway більше двадцяти п'яти років виробляє високоякісні товари для дітей. Пластик з якого створюються різні моделі іграшок, проходить ретельний контроль якості, є безпечним для малюків будь-якого віку. В асортимент продукції входять такі товари як конструктори, набори для сюжетно-рольових ігор, ляльки, автомобілі, трансформери, роботи і так далі.


Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 480 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Пластиковые конструкторы таких торгових марок, як наприклад: Keenway в онлайн каталозі Терра Спорт
Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937 Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пластикові конструктори

Давно планували зайнятися фігурою? Конструктор Keenway "Строй і грай" Транспортувальник K11937 допоможе на шляху до мети. В « Пластикові конструктори » є все, що необхідно спортсмену. Пластикові конструктори обрадує Вас високою якістю. Конструктор Ecoiffier "Скарбниця піратів" 003179 , Конструктор Ecoiffier "Скарбниця піратів" 003179 і Конструктор Ecoiffier "Скарбниця піратів" 003179 від топових світових брендів 6960 Ви зможете побачити в нашій лінійці Пластикові конструктори . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Пластикові конструктори . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн