Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3

КОД ТОВАРУ: 126793
  • Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3
Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3
Тип: ніж розкладний. Розмір: 91 мм. Матеріал: сталь, пластик. Колір чорний.
Victorinox
КУПИТИ
ЦІНА:
2 984 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 398 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
1.6705.3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3 - багатофункціональний мультитул із серії "Розвідник", укомплектований необхідними інструментами, які знадобляться в похідних умовах і в побуті. Великий і малий гострий клинок знадобляться в роботі, при цьому виробляти заточку доведеться не часто. Відмінною особливістю даної моделі є наявність збільшувального скла 8х, завдяки чому можна розглянути дрібні деталі предметів. Є комбіновані інструменти: відкривачка для пляшок з плоскою викруткою (6 мм) і інструментом для роботи з електропроводами, консервний ніж і плоска міні викрутка (3 мм). Гострі леза ножиць розріжуть навіть щільні і тверді матеріали, а багатофункціональний гачок виручить в будь-якій ситуації. Також в даній моделі є шило-кернер, хрестова викрутка і штопор, які часто бувають дуже необхідні. Є дрібні інструменти, які вставляються в пази корпусу: кулькова ручка, шпилька, пінцет, зубочистка і міні-викрутка. Р укоятка виконана з ударостійкого пластику. На корпусі намальований фірмовий герб і є сталеве кільце для підвішування на шнурок або ланцюжок.

особливості:

- 19 функцій;

- збільшувальне скло;

- 2 гострих клинка;

- інструменти комбіновані;

- гострі ножиці;

- високоміцні матеріали;

- міні інструменти в пазах корпусу;

- зручна рукоятка;

- кільце під ланцюг.

Характеристики:

Тип: ніж розкладний;

Розмір: 91 мм;

Матеріал: сталь, пластик;

Колір: чорний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія)

Victorinox виготовляє висококласні ножі, набори інструментів, сумки багажні і годинник вже більше століття. Цінителі даної продукції є по всьому світу.


Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3 купити по реально виправданою вартості 2 984 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Ножи и мультитулы таких брендів, як наприклад: Victorinox в інтернет каталозі Терраспорт
Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ніж швейцарський Victorinox Explorer Deluxe 1.6705.3 допоможе досягти мети. В « Ножі й мультитули » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ножі й мультитули порадує Вас високою якістю. Набір для виживання Gerber Bear Grylls Basic Kit в блістері , Набір для виживання Gerber Bear Grylls Basic Kit в блістері і Набір для виживання Gerber Bear Grylls Basic Kit в блістері від кращих світових брендів 2645 Ви побачите в нашій категорії Ножі й мультитули . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ножі й мультитули . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн