Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний

КОД ТОВАРУ: 126629
  • Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний
  • Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний - Фото №2
  • Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний - Фото №3
  • Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний - Фото №4
Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний
Тип: офіцерський. Вид: складаний. Матеріал: нержавіюча сталь, алюміній анодований. Лезо: drop - point. Замок: Slip - joint. Розмір: 8 х 22 х 84 мм. Вага: 46 гр. Колір: пурпурний. Особливості ножа: виконує дев'ять функцій; не великий розмір; висококласна нержавіюча сталь.
Victorinox
  • Нож швейцарский Victorinox Cadet 84 мм оранжевый
  • Нож швейцарский Victorinox Cadet 84 мм пурпурный
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 376 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 184 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Фіолетовий
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
0.2601.L16
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм 9 функцій рифлений пурпурний - виконаний зі сталі, яка не піддається впливу корозії і харчових кислот. Зручна алюмінієва рукоять, комфортно лягає в руку, а завдяки рифленої поверхні - не ковзає в долоні. Дана модель має лімітовану серію і проводиться в презентабельною сувенірній коробці. Чи не великі габарити ножа дозволяють йому поміщатися в кишені і тому, бути під рукою на відпочинку або в подорожі. Лезо - гостре, не деформується при тривалому використанні. Всі вбудовані елементи компактно заховані в рукояті і мають легкий доступ. Ніж містить наступні додаткові предмети: підвісне кільце, відкривач для пляшкових кришок з викруткою, ножик для консервних банок з викруткою, інструмент для зняття ізоляції, пилка з очищувачем для догляду за нігтями.

Особливості ножа:

  - має дев'ять предметів;

  - невеликі габарити;

  - висококласна нержавіюча сталь;

  - лімітована серія;

  - проводиться в сувенірній упаковці.

Характеристики:

  Тип: офіцерський;

  Вид: складаний;

  Матеріал: нержавіюча сталь, алюміній анодований;

  Лезо: drop-point;

  Замок: Slip-joint;

  Розмір: 8 х 22 х 84 мм;

  Вага: 46 гр;

  Колір: пурпурний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія).

Бренд є виробником різних ножів, які використовують у всіляких сферах повсякденного життя. Сталь з якої виробляються дані аксесуари - запатентована, а весь асортимент забезпечений довічної гарантією. Товари Victorinox поширені на всіх континентах, а їх якість вже давно стало легендарним.


Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 376 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для пикника таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в онлайн каталозі Терра Спорт
Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний - Фото №2 Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний - Фото №3 Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно планували зайнятися фігурою? Ніж швейцарський Victorinox Cadet 84 мм пурпурний допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для пікніка » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для пікніка обрадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський дитячий Victorinox My First 84 мм синій , Ніж швейцарський дитячий Victorinox My First 84 мм синій і Ніж швейцарський дитячий Victorinox My First 84 мм синій від топових світових брендів 1132 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для пікніка . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн