Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм червоний

КОД ТОВАРУ: 126627
  • Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм червоний
Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм червоний
Тип: офіцерський. Вид: складаний. Матеріал: нержавіюча сталь, пластик. Лезо: drop - point. Замок: Slip - joint. Розмір: 14 х 23 х 84 мм. Вага: 55,7 гр. Колір червоний. Особливості ножа: виконує десять функцій; не великий розмір; висококласна нержавіюча сталь.
Victorinox
КУПИТИ
ЦІНА:
1 069 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 143 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вид
Мультитул
Тип
складаний
Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
0.2503
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм 10 функцій червоний - є незамінним аксесуаром, який прослужить багато років завдяки своєму бездоганній якості. Створено зі сталі, яка не іржавіє з міцної нейлонової держаком. Малогабаритні параметри даного аксесуара, дають можливість йому бути під рукою в поході, поїздці або спортивних тренуваннях. Лезо - довгий час не вимагає заточування, завдяки властивостям металу. Ніж оснащений наступними предметами: функціональним підвісним кільцем, відкривачем для пляшок з плоскою викруткою, ножем консервним з малою викруткою, інструментом для зняття ізоляції, зручним пінцетом, зубочисткою, великим і малим ножами.

Особливості ножа:

  - оснащений десятьма предметами;

  - невеликий розмір, легкий;

  - висококласна нержавіюча полірована сталь;

  - є ножем початкового рівня.

Характеристики:

  Тип: офіцерський;

  Вид: складаний;

  Матеріал: нержавіюча сталь, пластик;

  Лезо: drop-point;

  Замок: Slip-joint;

  Розмір: 14 х 23 х 84 мм;

  Вага: 55,7 гр;

  Колір: червоний.

Виробник: Victorinox (Швейцарія).

Бренд є виробником різних ножів, які використовують у всіляких сферах повсякденного життя. Сталь з якої виробляються дані аксесуари - запатентована, а весь асортимент, забезпечений довічної гарантією. Товари Victorinox поширені на всіх континентах, а їх якість вже давно стало легендарним.


Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм червоний купити за вигідною ціною 1 069 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для пикника таких торгових марок, як наприклад: Victorinox в онлайн магазині Терра Спорт
Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм червоний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм червоний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно мрієте зайнятися спортом? Ніж швейцарський Victorinox Recruit 84 мм червоний буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для пікніка » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для пікніка здивує Вас своєю якістю. Ніж швейцарський Victorinox Classic VX Colors білий , Ніж швейцарський Victorinox Classic VX Colors білий і Ніж швейцарський Victorinox Classic VX Colors білий від знаменитих світових виробників 1132 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для пікніка . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн