Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні

КОД ТОВАРА: 503444
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №2
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №3
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №4
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №5
Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні
Рукавички PowerPlay призначені для захисту долонь. Забезпечують стабільність при інтенсивних рухах, захищають руки від розтягнень, запобігають ризику травмувань під час вправ. ЗАХИСТ ДОЛОНІ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ РУКИ - Наші рукавички для тренувань мають прокладку для амортизації та неслизькі матеріали на внутрішній стороні долоні. Амортизують вплив спортивного спорядження, покращують і зміцнюють хват та запобігають утворенню мозолів.  ВИСОКА ЯКІСТЬ ТА УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН - Виготовлені з легкої, міцної тканини, що дихає. Пори в рукавичці забезпечують вентиляцію, що зменшує потовиділення під час інтенсивних тренувань, зберігають ваші руки сухими. М’яка конструкція "рушника" на тильній стороні великого пальця допомагає швидко витерти піт під час тренування. Петлі на кінчиках пальців призначені для легкого зняття. ДИЗАЙН ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СПОРТУ ЧИ ДІЯЛЬНОСТІ - Ідеально підходить для тренажерного залу. Рукавички для тренувань підходять для чоловіків, жінок та підлітків. Їх використовують у важкій атлетиці, для підтягувань, фізичних вправ, фітнесу, тренажерного залу, кросфіту, їзди на велосипеді, тенісу, веслування, загальних тренувань або для виконання важкої роботи. Наші рукавички - хороший вибір. ЗРУЧНІ ДЛЯ НОСІННЯ: регульований манжет забезпечує комфортну посадку. Довжина ? пальця покращує контакт із грифом штанги, гантелями та ін. Подвійний шов підвищує довговічність. ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ РОЗМІРУ - Який розмір підходить саме вам? Просто виміряйте окружність долоні нижче кісточок пальців і над великим пальцем і знайдіть відповідний розмір у РОЗМІРНІЙ таблиці. Хоча наші рукавички можна прати в пральній машині в мішку для білизни, ми рекомендуємо прати вручну. Замочіть їх у мильній воді, промийте і викладіть сушитися. Не мийте гарячою водою з відбілювачем, щоб уникнути деформації форми, зміни кольору або склеювання.Характристики: Колір: ЧорнийМатеріал: НеопренПризначення: Для фітнесуРозмір: S, M, L, XL
PowerPlay
КУПИТЬ
468 грн
ЦЕНА: 384 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 51 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Черный
Размер
S, M, L, XL
АРТИКУЛ
PP_9117_Black
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Рукавички PowerPlay призначені для захисту долонь. Забезпечують стабільність при інтенсивних рухах, захищають руки від розтягнень, запобігають ризику травмувань під час вправ.

  • ЗАХИСТ ДОЛОНІ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ РУКИ - Наші рукавички для тренувань мають прокладку для амортизації та неслизькі матеріали на внутрішній стороні долоні. Амортизують вплив спортивного спорядження, покращують і зміцнюють хват та запобігають утворенню мозолів. 
  • ВИСОКА ЯКІСТЬ ТА УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН - Виготовлені з легкої, міцної тканини, що дихає. Пори в рукавичці забезпечують вентиляцію, що зменшує потовиділення під час інтенсивних тренувань, зберігають ваші руки сухими. М’яка конструкція "рушника" на тильній стороні великого пальця допомагає швидко витерти піт під час тренування. Петлі на кінчиках пальців призначені для легкого зняття.
  • ДИЗАЙН ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СПОРТУ ЧИ ДІЯЛЬНОСТІ - Ідеально підходить для тренажерного залу. Рукавички для тренувань підходять для чоловіків, жінок та підлітків. Їх використовують у важкій атлетиці, для підтягувань, фізичних вправ, фітнесу, тренажерного залу, кросфіту, їзди на велосипеді, тенісу, веслування, загальних тренувань або для виконання важкої роботи. Наші рукавички - хороший вибір.
  • ЗРУЧНІ ДЛЯ НОСІННЯ: регульований манжет забезпечує комфортну посадку. Довжина ? пальця покращує контакт із грифом штанги, гантелями та ін.
  • Подвійний шов підвищує довговічність.
  • ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ РОЗМІРУ - Який розмір підходить саме вам? Просто виміряйте окружність долоні нижче кісточок пальців і над великим пальцем і знайдіть відповідний розмір у РОЗМІРНІЙ таблиці. Хоча наші рукавички можна прати в пральній машині в мішку для білизни, ми рекомендуємо прати вручну. Замочіть їх у мильній воді, промийте і викладіть сушитися. Не мийте гарячою водою з відбілювачем, щоб уникнути деформації форми, зміни кольору або склеювання.

Характристики:

  • Колір: Чорний
  • Матеріал: Неопрен
  • Призначення: Для фітнесу
  • Розмір: S, M, L, XL

Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні купить по не завышенной стоимости 384 грн в каталоге товаров для спорта terrasport.ua. Покупайте Одноместные палатки и тенты для рыбалки, Двухместные палатки и тенты для кемпинга с доставкой в Киеве, а также: Боярке, Буче, Измаиле и в других регионах страны. Также вы можете купить Перчатки для фитнеса таких брендов, как например: PowerPlay в каталоге Терра Спорт
Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №2 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №3 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №4 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні - Фото №5

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Перчатки для фитнеса

Давно планировали заняться фигурой? Рукавички для фітнесу PowerPlay 9117 Чорні будет Вашим первым шагом. В « Перчатки для фитнеса » найдется все, что Вам пригодится. Перчатки для фитнеса удивит Вас своим качеством. Перчатки спортивные Power System Power Grip Black - 2XL , Перчатки спортивные Power System Power Grip Black - 2XL и Перчатки спортивные Power System Power Grip Black - 2XL от знаменитых мировых производителей 1369 Вы сможете увидеть в нашей категории Перчатки для фитнеса . В спортивном онлайн-магазине Terrasport представлен огромный ассортимент товаров Перчатки для фитнеса . Оформляйте с бережной отправкой в Харьков, Одесса, Днепр и иные районы страны волейбольный мяч.
Часто задаваемые вопросы
  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • Когда ищете horizon эллиптический тренажер, либо надувные кресла, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Нужно заказать мяч или качественный рюкзак? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать цена на эспандер или лавка для пресса в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн