Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011)

КОД ТОВАРА: 522160
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011)
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №2
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №3
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №4
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №5
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №6
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №7
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №8
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №9
  • Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №10
Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011)
Тренувальна маска Phantom — це революційний, інноваційний тренувальний пристрій, який підіймає вашу фізичну форму та загальну продуктивність у спорті на новий рівень. Тренуйте дихальну мускулатуру і підвищуйте свої спортивні результати Змінюйте рівень опору під час тренування, не знімаючи маски Ергономічний рукав забезпечує зручне утримання і запобігає ковзанню Преміальні матеріали, такі як медичний силікон і міцний нейлон Налаштуйте свою тренувальну маску за допомогою змінних чохлів і рукавів Легко розбирається та чиститься Ви можете легко знайти потрібний розмір залежно від вашої маси тіла в нашій рекомендації щодо розміру: до 70 кг: S 70 - 100 кг: M від 100 кг: L Як працює Phantom Training Mask? Він тренує групу м’язів, яка потрібна вам у будь-якому виді спорту: ваші дихальні м’язи. Тренувальна маска Phantom ускладнює дихання. У результаті ваше тіло має працювати більше, щоб отримати повітря в легені, а дихальні м’язи тренуються. Зміцнення дихальних м’язів підвищує ефективність під час тренувань або змагань, коли ви більше не носите маску. Ось як ви стаєте сильнішими, підготовленими та швидшими у своєму спорті! Переваги тренувальної маски Phantom Тренування дихальних м'язів Використовуйте більше об’єму легенів Покращення вашої витривалості та фізичної форми Профілактика передчасного виснаження зниження частоти серцевих скорочень покращення вашої фізичної форми Кому підійде тренувальна маска Phantom? Тренувальна маска Phantom оснащена запатентованою PRS (системою фантомного регулювання), яка дозволяє легко регулювати рівні опору під час занять спортом, не знімаючи маску та не зношуючи деталі або фільтри, які потрібно замінити. PRS пропонує 4 рівні, від початківця до екстремального, тож ви можете повільно наближатися та поступово збільшувати свою продуктивність. Таким чином, кожен спортсмен може тренуватися з фантомною тренувальною маскою. Від спортсменів-аматорів до професіоналів. Тренувальна маска Phantom підходить для всіх видів спорту та методів тренувань. Незалежно від того, чи є базові тренування на витривалість, інтервальні тренування, заняття в приміщенні, на відкритому повітрі чи будь-який інший вид спорту. Вища якість Матеріали тренувальної маски Phantom відповідають найвищим стандартам якості. Чохол і PRS (система фантомного регулювання) виготовлені з нейлону, який неймовірно міцний, але водночас гнучкий. Для тіла маски, навпаки, ми використовуємо медичний силікон, тому що він абсолютно гігієнічний і антиалергенний. Рукав тренувальної маски Phantom складається з високотехнологічної комбінації двох тканин, які разом надлегкі, приємно еластичні та неймовірно міцні! Крім того, рукав пропускає повітря та поглинає піт, щоб забезпечити вам максимальний комфорт під час тренування. Наша рекомендація щодо розміру Ви можете легко знайти потрібний розмір залежно від вашої маси тіла в нашій рекомендації щодо розміру: до 70 кг: S 70 - 100 кг: M від 100 кг: L
Phantom
КУПИТЬ
7 272 грн
ЦЕНА: 5 858 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 782 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер
M, L
АРТИКУЛ
PHMASK1011
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Тренувальна маска Phantom — це революційний, інноваційний тренувальний пристрій, який підіймає вашу фізичну форму та загальну продуктивність у спорті на новий рівень.

  • Тренуйте дихальну мускулатуру і підвищуйте свої спортивні результати
  • Змінюйте рівень опору під час тренування, не знімаючи маски
  • Ергономічний рукав забезпечує зручне утримання і запобігає ковзанню
  • Преміальні матеріали, такі як медичний силікон і міцний нейлон
  • Налаштуйте свою тренувальну маску за допомогою змінних чохлів і рукавів
  • Легко розбирається та чиститься

Ви можете легко знайти потрібний розмір залежно від вашої маси тіла в нашій рекомендації щодо розміру:

  • до 70 кг: S
  • 70 - 100 кг: M
  • від 100 кг: L

Як працює Phantom Training Mask?
Він тренує групу м’язів, яка потрібна вам у будь-якому виді спорту: ваші дихальні м’язи.
Тренувальна маска Phantom ускладнює дихання. У результаті ваше тіло має працювати більше, щоб отримати повітря в легені, а дихальні м’язи тренуються. Зміцнення дихальних м’язів підвищує ефективність під час тренувань або змагань, коли ви більше не носите маску. Ось як ви стаєте сильнішими, підготовленими та швидшими у своєму спорті!

Переваги тренувальної маски Phantom

  • Тренування дихальних м'язів
  • Використовуйте більше об’єму легенів
  • Покращення вашої витривалості та фізичної форми
  • Профілактика передчасного виснаження
  • зниження частоти серцевих скорочень
  • покращення вашої фізичної форми

Кому підійде тренувальна маска Phantom?
Тренувальна маска Phantom оснащена запатентованою PRS (системою фантомного регулювання), яка дозволяє легко регулювати рівні опору під час занять спортом, не знімаючи маску та не зношуючи деталі або фільтри, які потрібно замінити. PRS пропонує 4 рівні, від початківця до екстремального, тож ви можете повільно наближатися та поступово збільшувати свою продуктивність. Таким чином, кожен спортсмен може тренуватися з фантомною тренувальною маскою. Від спортсменів-аматорів до професіоналів.

Тренувальна маска Phantom підходить для всіх видів спорту та методів тренувань. Незалежно від того, чи є базові тренування на витривалість, інтервальні тренування, заняття в приміщенні, на відкритому повітрі чи будь-який інший вид спорту.

Вища якість
Матеріали тренувальної маски Phantom відповідають найвищим стандартам якості. Чохол і PRS (система фантомного регулювання) виготовлені з нейлону, який неймовірно міцний, але водночас гнучкий. Для тіла маски, навпаки, ми використовуємо медичний силікон, тому що він абсолютно гігієнічний і антиалергенний.

Рукав тренувальної маски Phantom складається з високотехнологічної комбінації двох тканин, які разом надлегкі, приємно еластичні та неймовірно міцні! Крім того, рукав пропускає повітря та поглинає піт, щоб забезпечити вам максимальний комфорт під час тренування.

Наша рекомендація щодо розміру
Ви можете легко знайти потрібний розмір залежно від вашої маси тіла в нашій рекомендації щодо розміру:

до 70 кг: S
70 - 100 кг: M
від 100 кг: L


Виробник: Phantom (Німеччина)


Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) купить по выгодной цене 5 858 грн в интернет магазине товаров для спорта Terra Sport. Выбирайте Женские сумки голубого цвета, Детские спасательные жилеты с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других городах Украины. Также вы можете найти Аксессуары для боевых искусств таких производителей, как например: Phantom в магазине terrasport.ua
Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №2 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №3 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №4 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №5 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №6 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №7 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №8 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №9 Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) - Фото №10

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Аксессуары для боевых искусств

Давно мечтаете заняться спортом? Маска для тренування дихання Phantom Training Mask Camo (PHMASK1011) будет Вашим первым шагом. В « Аксессуары для боевых искусств » есть все, что необходимо спортсмену. Аксессуары для боевых искусств удивит Вас своим качеством. Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-C, красно-черный (2976890028623) , Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-C, красно-черный (2976890028623) и Монгкон Han Muay Thai Mongkol Head Band FP-TSM-M-025-C, красно-черный (2976890028623) от знаменитых мировых производителей 87 Вы найдете в нашем разделе Аксессуары для боевых искусств . В спортивном онлайн-магазине terrasport.ua представлен огромный ассортимент товаров Аксессуары для боевых искусств . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн