Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)

КОД ТОВАРА: 538636
  • Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)
  • Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) - Фото №2
Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)
Ця високоактивна добавка з цитратом магнію створена для того, щоб зарядити енергією, боротися з втомою та допомогти вашій загальній фізичній працездатності та відновленню. Підтримує фізичну та розумову працездатність Чудова біодоступність і абсорбція Підтримує роботу м'язів і відновлення Додає енергії та бореться з втомою 90 м’яких капсул, які легко проковтнути Містить 402 мг чистого елементарного магнію на щоденну порцію, ця мінеральна добавка допомагає підтримувати ваші цілі щодо здоров’я та фізичної форми. Формула з цитратом магнію, однією з найбільш біодоступних і засвоюваних форм магнію, починає працювати так швидко, як вам хочеться рухатися. Чому цитрат магнію Мінеральна магія Дивлячись на вас, магній – суперзірка мінералу. Завдяки 402 мг елементарного магнію на добову порцію, ця мінеральна формула максимальної міцності забезпечує ваше загальне здоров’я та благополуччя: рівень енергії, роботу м’язів, здоров’я кісток та електролітний баланс. Один із найпоширеніших мінералів в організмі, магній є ключовим гравцем у сотнях біологічних функцій і процесів. Такі продукти, як листова зелень, горіхи та зернові, багаті магнієм, але людям, які люблять напружуватися (тобто ви), ведучи активний спосіб життя, потрібно поповнювати магній, оскільки велика його кількість втрачається з потом. Максимальна продуктивність Поряд із заповненням втраченого магнію для підтримки відновлення та балансу електролітів щоденний прийом добавки магнію також допомагає боротися з відчуттям втоми, підтримувати кістки міцними та здоровими, а м’язи працювати з оптимальною інтенсивністю. Мало того, він також підтримує нормальний синтез білка (створення нових білків в організмі) і допомагає підтримувати роботу мозку на всі циліндри. Розкрийте свій потенціал проти Перевірте. Тіло Перевірте. Магній необхідний для підтримки вашого здоров’я та благополуччя, а також для максимального розвитку вашого спортивного потенціалу. Ця передова формула наповнена цитратом магнію, який, як було показано, має більшу біодоступність, ніж багато інших форм магнію, включаючи хелати амінокислот магнію. Це означає, що він приступає до роботи швидше, тож ви можете швидше до нього приступити. Якщо ви активні, спортивні та прагнете досягти успіху, магній має значення.
VPLab
КУПИТЬ
ЦЕНА:
387 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 52 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категория 
Витамины и минералы
Форма выпуска 
Гель
АРТИКУЛ
2022-10-0496
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Ця високоактивна добавка з цитратом магнію створена для того, щоб зарядити енергією, боротися з втомою та допомогти вашій загальній фізичній працездатності та відновленню.

Підтримує фізичну та розумову працездатність
Чудова біодоступність і абсорбція
Підтримує роботу м'язів і відновлення
Додає енергії та бореться з втомою
90 м’яких капсул, які легко проковтнути

Містить 402 мг чистого елементарного магнію на щоденну порцію, ця мінеральна добавка допомагає підтримувати ваші цілі щодо здоров’я та фізичної форми. Формула з цитратом магнію, однією з найбільш біодоступних і засвоюваних форм магнію, починає працювати так швидко, як вам хочеться рухатися.

Чому цитрат магнію
Мінеральна магія

Дивлячись на вас, магній – суперзірка мінералу. Завдяки 402 мг елементарного магнію на добову порцію, ця мінеральна формула максимальної міцності забезпечує ваше загальне здоров’я та благополуччя: рівень енергії, роботу м’язів, здоров’я кісток та електролітний баланс.

Один із найпоширеніших мінералів в організмі, магній є ключовим гравцем у сотнях біологічних функцій і процесів. Такі продукти, як листова зелень, горіхи та зернові, багаті магнієм, але людям, які люблять напружуватися (тобто ви), ведучи активний спосіб життя, потрібно поповнювати магній, оскільки велика його кількість втрачається з потом.

Максимальна продуктивність

Поряд із заповненням втраченого магнію для підтримки відновлення та балансу електролітів щоденний прийом добавки магнію також допомагає боротися з відчуттям втоми, підтримувати кістки міцними та здоровими, а м’язи працювати з оптимальною інтенсивністю.

Мало того, він також підтримує нормальний синтез білка (створення нових білків в організмі) і допомагає підтримувати роботу мозку на всі циліндри.

Розкрийте свій потенціал

проти Перевірте. Тіло Перевірте. Магній необхідний для підтримки вашого здоров’я та благополуччя, а також для максимального розвитку вашого спортивного потенціалу. Ця передова формула наповнена цитратом магнію, який, як було показано, має більшу біодоступність, ніж багато інших форм магнію, включаючи хелати амінокислот магнію. Це означає, що він приступає до роботи швидше, тож ви можете швидше до нього приступити.

Якщо ви активні, спортивні та прагнете досягти успіху, магній має значення.


Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) купить по выгодной цене 387 грн в электронном каталоге товаров для спорта Терра Спорт. Подбирайте Спальные летние мешки одеяла, Спальные зимние мешки одеяла с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других регионах страны. Также вы можете найти Спортивные витамины и минералы таких торговых марок, как например: VPLab в электронном каталоге Терраспорт
Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) - Фото №2

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Спортивные витамины и минералы

Давно мечтаете заняться спортом? Вітаміни та мінерали VPLab Magnesium Citrate, 90 softgels (2022-10-0496) будет Вашим первым шагом. В « Спортивные витамины и минералы » есть все, что необходимо спортсмену. Спортивные витамины и минералы удивит Вас своим качеством. Вітаміни та мінерали Now Foods Eve Women's Multi, 180 tabs (2022-10-0398) , Вітаміни та мінерали Now Foods Eve Women's Multi, 180 tabs (2022-10-0398) и Вітаміни та мінерали Now Foods Eve Women's Multi, 180 tabs (2022-10-0398) от знаменитых мировых производителей 496 Вы найдете в нашем разделе Спортивные витамины и минералы . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Спортивные витамины и минералы . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн