Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)

КОД ТОВАРА: 452239
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №2
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №3
  • Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №4
Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)
Призначення: Диски для ковзання допомагають покращувати рівень витривалості та урізноманітнити повсякденну активність. Регулярне виконання вправ з фітнес-дисками дозволяє підтримувати м'язи в тонусі. Опис: Великий вибір вправ - Існує велика різноманітність вправ для дисків як тренажерів для тренування, які ви можете виконувати за допомогою дисків для ковзання, щоб покращити вашу координацію та гнучкість, одночасно націлюючи та зміцнюючи основні зони вашого тіла. Для виконання ковзаючих-вправ досить покласти на пластини долоні або стопи і виконувати ковзаючі рухи в різноманітних напрямках. Змінюючи напрямок рухів, користувач залучає різні групи м'язів, тим самим активізуючи все тіло. Підтримуючи власну рівновагу на дисках для ковзання, спортсмен призводить в роботу дрібні м'язи-стабілізатори, які в багатьох видах фітнесу найчастіше залишаються неактивними. Тренування допомагає одночасно залучити більшість м'язів в тілі. Залежно від комплексу вправ і завдань просунуті користувачі можуть використовувати відразу 2 пари тарілок - по парі під руки і ноги. Спеціальний двосторонній дизайн - Займатися глайдінгом можна на будь-якій поверхні підлоги. Ми розробили слайдери з двох різних матеріалів, які можуть працювати на будь-якій поверхні та підлозі, з гладкої пластикової сторони для килимів, килимового покриття, штучної трави; сторона шару тканини для твердої деревини, ламінату або плитки. Високоякісний матеріал - Ми зробили гладку пластикову сторону з високоякісного ABS пластику ; сторона шару тканини з тканиною EVA. ЛЕГКИЙ І компактний - 18 см диски для ковзання легкі і компактні, тому їх можна покласти в будь-які сумки та взяти з собою в дорогу, на роботу або навіть у спортзал. Диск для ковзання використовуються для: зміцнення і розтяжки основних груп м'язів опрацювання дрібних м'язів-стабілізаторів відпрацювання концентрованого і правильного виконання рухів відновлювальних тренувань після травм і при болях в суглобах розвитку витривалості, моторики і координації у дорослих і дітей Глайдінг був винайдений чемпіонкою світу з аеробіки Мінді Мільреа, яка понад п'ять років працювала над унікальною методикою. Вона винайшла новий запатентований вид спортивних тренувань, які можуть використовувати як новачки, так і професіонали. Глайдінг доступний в тому числі для користувачів після травм і складних операцій. Такі заняття допомагають швидко відновитися.
PowerPlay
КУПИТЬ
484 грн
ЦЕНА: 242 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 32 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Черный
АРТИКУЛ
PP_4332_Black
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Диски для ковзання допомагають покращувати рівень витривалості та урізноманітнити повсякденну активність. Регулярне виконання вправ з фітнес-дисками дозволяє підтримувати м'язи в тонусі.


Великий вибір вправ - Існує велика різноманітність вправ для дисків як тренажерів для тренування, які ви можете виконувати за допомогою дисків для ковзання, щоб покращити вашу координацію та гнучкість, одночасно націлюючи та зміцнюючи основні зони вашого тіла. Для виконання ковзаючих-вправ досить покласти на пластини долоні або стопи і виконувати ковзаючі рухи в різноманітних напрямках. Змінюючи напрямок рухів, користувач залучає різні групи м'язів, тим самим активізуючи все тіло. Підтримуючи власну рівновагу на дисках для ковзання, спортсмен призводить в роботу дрібні м'язи-стабілізатори, які в багатьох видах фітнесу найчастіше залишаються неактивними. Тренування допомагає одночасно залучити більшість м'язів в тілі. Залежно від комплексу вправ і завдань просунуті користувачі можуть використовувати відразу 2 пари тарілок - по парі під руки і ноги.


Спеціальний двосторонній дизайн - Займатися глайдінгом можна на будь-якій поверхні підлоги. Ми розробили слайдери з двох різних матеріалів, які можуть працювати на будь-якій поверхні та підлозі, з гладкої пластикової сторони для килимів, килимового покриття, штучної трави; сторона шару тканини для твердої деревини, ламінату або плитки.


Високоякісний матеріал - Ми зробили гладку пластикову сторону з високоякісного ABS пластику ; сторона шару тканини з тканиною EVA. 18 см диски для ковзання легкі і компактні, тому їх можна покласти в будь-які сумки та взяти з собою в дорогу, на роботу або навіть у спортзал. Диск для ковзання використовуються для: зміцнення і розтяжки основних груп м'язів опрацювання дрібних м'язів-стабілізаторів відпрацювання концентрованого і правильного виконання рухів відновлювальних тренувань після травм і при болях в суглобах розвитку витривалості, моторики і координації у дорослих і дітей.


Глайдінг був винайдений чемпіонкою світу з аеробіки Мінді Мільреа, яка понад п'ять років працювала над унікальною методикою. Вона винайшла новий запатентований вид спортивних тренувань, які можуть використовувати як новачки, так і професіонали. Глайдінг доступний в тому числі для користувачів після травм і складних операцій. Такі заняття допомагають швидко відновитися.


Характеристики:

  • Діаметр: 18
  • Колір чорний
  • Склад матеріалу: ABS, EVA
  • Термін придатності: необмежений

Виробник: PowerPlay (Польща)



Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) подобрать и заказать по не завышенной стоимости 242 грн в онлайн каталоге спортивных товаров и инвентаря terrasport.ua. Подбирайте Женские сумки голубого цвета, Детские спасательные жилеты с доставкой в Киеве, а также: Измаиле, Харькове, Одессе и в других областях страны. Также вы можете купить Аксессуары для фитнеса таких торговых марок, как например: PowerPlay в онлайн каталоге Терра Спорт
Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №2 Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №3 Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) - Фото №4

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Аксессуары для фитнеса

Давно планировали заняться фигурой? Диски для ковзання (слайдери) PowerPlay 4332 Sliding Disk (PP_4332_Black) поможет на пути к цели. В « Аксессуары для фитнеса » есть все, что необходимо спортсмену. Аксессуары для фитнеса обрадует Вас высоким качеством. Ab Mat Stein , Ab Mat Stein и Ab Mat Stein от топовых мировых брендов 99 Вы сможете увидеть в нашей линейке Аксессуары для фитнеса . В нашем интернет-шоуруме Терраспорт представлен широкий выбор продуктов Аксессуары для фитнеса . Заказывайте с быстрой доставкой в Доставка - как было 11.21, Харьков, Одесса и иные районы страны спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн