Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)

КОД ТОВАРА: 538151
  • Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)
  • Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) - Фото №2
Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)
Animal Flex Universal Nutrition – забезпечує стовідсотковий захист, запобігаючи травмам при інтенсивних, важких тренуваннях. При заняттях спортом, чи то бодібілдинг, пауерліфтинг чи інший вид спорту, організм зазнає серйозних навантажень. Суглоби та зв'язки – це перше, на що потрібно звернути увагу! Ця добавка зміцнить ваші суглоби, хрящі та сполучні тканини, а також прискорить процес відновлення, якщо перед цим ви вже отримали травми. Основні позитивні властивості Анімал Флекс Юніверсал Захищає суглоби та зв'язки Усуває больові відчуття у сполучних тканинах Відновлює пошкодження у хрящах та зв'язках Покращує здоров'я шкіри, волосся та нігтів Дозволяє прогресувати в силі Запобігає травмам Перевага даного комплексу Особливість даного препарату – це кілька матриць, які посилюють ефект один одного, тобто діють синергічно. У всіх високоефективних хондропротекторах найбільшу ефективність мають 2 ключові речовини: глюкозамін і хондроїтин сульфат. Ці речовини є найефективнішими та використовуються у багатьох подібних спортивних препаратах для суглобів та зв'язок. Вони роблять більш міцними суглоби та сполучні тканини (зв'язки та сухожилля). Відновлюють і перешкоджають стирання хрящової тканини, а також підвищують міцність кісток. Крім цього, покращують відновлення м'язів та покращують здоров'я нігтів, шкіри та волосся. Чому важливо приймати добавки для суглобів та зв'язок Universal Animal Flex купити та приймати рекомендується не тільки професійним спортсменам, а й любителям, які починають у спорті. При регулярних фізичних навантаженнях в першу чергу страждає опорно-рухова система. У гонитві за світовими рекордами з силових видів спорту або ж у наборі бажаних м'язових обсягів, наші суглоби, зв'язки, хрящі та кістки – отримують величезне навантаження. Якщо у спортсмена, якісь травми чи запалення, йому не вдасться досягти поставленої мети. Організм людина здатна самостійно виробляти глюкозамін і хондроїтин, але при регулярних тренуваннях кількості, що виробляється, стає недостатньо. Це головна причина, чому варто приймати Animal Flex усім спортсменом незалежно від рівня підготовки. Для профілактики, хоча б 2-3 рази на рік, приймайте цю добавку. Порція Animal Flex ділиться на кілька комплексів Комплекс речовин, які покращують вироблення синовіальної рідини (мастила) у суглобових мішечках. Тим самим знижує навантаження на суглоби та зв'язки під час тренінгу; Комплекс, що сприяє відновленню сполучних тканин; Знімає запальні процеси; Вітаміни та мінерали, для додаткового захисту та сприятливого відновлення та правильної роботи опорно-рухового апарату. Рекомендації щодо прийому: Юніверсал Нутрішн радять приймати по 1 пакетику на день (вранці або в обід), під час або через 15-20 хвилин після їди.
Universal Nutrition
КУПИТЬ
ЦЕНА:
2 050 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 274 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категория 
Для суставов и связок
Форма выпуска 
Порошок
АРТИКУЛ
100-22-7333912-20
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Animal Flex Universal Nutrition – забезпечує стовідсотковий захист, запобігаючи травмам при інтенсивних, важких тренуваннях. При заняттях спортом, чи то бодібілдинг, пауерліфтинг чи інший вид спорту, організм зазнає серйозних навантажень. Суглоби та зв'язки – це перше, на що потрібно звернути увагу! Ця добавка зміцнить ваші суглоби, хрящі та сполучні тканини, а також прискорить процес відновлення, якщо перед цим ви вже отримали травми.

Основні позитивні властивості Анімал Флекс Юніверсал
Захищає суглоби та зв'язки
Усуває больові відчуття у сполучних тканинах
Відновлює пошкодження у хрящах та зв'язках
Покращує здоров'я шкіри, волосся та нігтів
Дозволяє прогресувати в силі
Запобігає травмам
Перевага даного комплексу
Особливість даного препарату – це кілька матриць, які посилюють ефект один одного, тобто діють синергічно. У всіх високоефективних хондропротекторах найбільшу ефективність мають 2 ключові речовини: глюкозамін і хондроїтин сульфат. Ці речовини є найефективнішими та використовуються у багатьох подібних спортивних препаратах для суглобів та зв'язок. Вони роблять більш міцними суглоби та сполучні тканини (зв'язки та сухожилля). Відновлюють і перешкоджають стирання хрящової тканини, а також підвищують міцність кісток. Крім цього, покращують відновлення м'язів та покращують здоров'я нігтів, шкіри та волосся.

Чому важливо приймати добавки для суглобів та зв'язок

Universal Animal Flex купити та приймати рекомендується не тільки професійним спортсменам, а й любителям, які починають у спорті. При регулярних фізичних навантаженнях в першу чергу страждає опорно-рухова система. У гонитві за світовими рекордами з силових видів спорту або ж у наборі бажаних м'язових обсягів, наші суглоби, зв'язки, хрящі та кістки – отримують величезне навантаження. Якщо у спортсмена, якісь травми чи запалення, йому не вдасться досягти поставленої мети.

Організм людина здатна самостійно виробляти глюкозамін і хондроїтин, але при регулярних тренуваннях кількості, що виробляється, стає недостатньо. Це головна причина, чому варто приймати Animal Flex усім спортсменом незалежно від рівня підготовки. Для профілактики, хоча б 2-3 рази на рік, приймайте цю добавку.

Порція Animal Flex ділиться на кілька комплексів
Комплекс речовин, які покращують вироблення синовіальної рідини (мастила) у суглобових мішечках. Тим самим знижує навантаження на суглоби та зв'язки під час тренінгу;
Комплекс, що сприяє відновленню сполучних тканин;
Знімає запальні процеси;
Вітаміни та мінерали, для додаткового захисту та сприятливого відновлення та правильної роботи опорно-рухового апарату.

Рекомендації щодо прийому:

Юніверсал Нутрішн радять приймати по 1 пакетику на день (вранці або в обід), під час або через 15-20 хвилин після їди.

  • ТипІнше
  • ВиробникСША
  • Форма випускуПорошок
  • ЦільДля опорно-рухового апарату
  • Вміст цукруЗ цукром

Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) выбрать по доступной стоимости 2 050 грн в каталоге магазина спорттоваров Terrasport. Покупайте Моторные лодки со сланевым полом, Моторные лодки с настиловым (Air-Deck) полом с доставкой в Киеве, а также: Кривом Роге, Николаеве, Мариуполе и в других регионах Украины. Также выбирайте Спортивное питание для суставов и связок таких брендов, как например: Universal Nutrition в каталоге магазина Terrasport
Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) - Фото №2

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Спортивное питание для суставов и связок

Давно хотели заняться спортом? Для суглобів та зв'язок Universal Nutrition Animal Flex, 44pack (100-22-7333912-20) — это Ваш первый шаг. В « Спортивное питание для суставов и связок » есть все, что понадобится спортсмену. Спортивное питание для суставов и связок удивит Вас своей оригинальностью. Комплекс для суставов и связок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) , Комплекс для суставов и связок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) и Комплекс для суставов и связок MyProtein Glucosamine Sulphate (120 таблеток) от лучших мировых производителей 499 Вы можете найти в нашей категории Спортивное питание для суставов и связок . В спортивном онлайн-каталоге Terrasport представлен огромный ассортимент продуктов Спортивное питание для суставов и связок . Заказывайте с молниеносной доставкой в Кривой Рог, Николаев, Мариуполь и во все города Украины боксерские перчатки.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн