Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)

КОД ТОВАРА: 540200
  • Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)
  • Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) - Фото №2
Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)
COLLAROSE FISH є ідеальною добавкою для жінок, які хочуть доповнити свій раціон всіма основними інгредієнтами, необхідними для підтримки здорової та молодої шкіри. Формула, що доповнює дієту колагеном, отриманим з риби, збагачена гіалуроновою кислотою, вітаміном С і біотином. Препарат особливо рекомендований жінкам, які піклуються про свою гарну зовнішність і бажають уповільнити процес старіння шкіри, покращити її пружність, колір і еластичність. COLLAROSE FISH містить гідролізат риб'ячого колагену VERISOL, запатентований і вироблений німецькою фармацевтичною компанією GELITA, який впливає на вироблення колагену зсередини, створюючи нові колагенові волокна по всій шкірі, особливо на обличчі. GELITA розробила цей продукт для використання в нутрікосметології та пройшла клінічні випробування, що підтверджують його ефективність. Переваги використання VERISOL, що міститься в COLLAROSE FISH: VERISOL складається зі спеціальних колагенових пептидів - важливих інгредієнтів, які підтримують здоров'я шкіри. При пероральному застосуванні VERISOL систематично впливає на метаболізм колагену в дермі, а не досягає лише зовнішніх шарів шкіри, як це роблять креми та інші засоби для місцевого застосування. VERISOL впливає на метаболізм колагену в шкірі безпосередньо зсередини. Підвищує зволоженість шкіри та затримує утворення зморшок. Добавка VERISOL благотворно впливає на позаклітинний матрикс шкіри та може допомогти зменшити целюліт. На відміну від сучасних добавок від целюліту, які в основному вирішують проблеми надлишкового жиру або мікроциркуляції/дренажу, VERISOL безпосередньо стимулює утворення позаклітинного матриксу в шкірі.
AllNutrition
ОТСУТСТВУЕТ
Сообщить о поступлении
ЦЕНА:
721 грн
Статус: Отсутствует
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 96 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категория 
Спецпрепараты
Форма выпуска 
Порошок
Тип
Коллаген
АРТИКУЛ
2022-10-2822
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

COLLAROSE FISH є ідеальною добавкою для жінок, які хочуть доповнити свій раціон всіма основними інгредієнтами, необхідними для підтримки здорової та молодої шкіри. Формула, що доповнює дієту колагеном, отриманим з риби, збагачена гіалуроновою кислотою, вітаміном С і біотином. Препарат особливо рекомендований жінкам, які піклуються про свою гарну зовнішність і бажають уповільнити процес старіння шкіри, покращити її пружність, колір і еластичність.

COLLAROSE FISH містить гідролізат риб'ячого колагену VERISOL, запатентований і вироблений німецькою фармацевтичною компанією GELITA, який впливає на вироблення колагену зсередини, створюючи нові колагенові волокна по всій шкірі, особливо на обличчі.

GELITA розробила цей продукт для використання в нутрікосметології та пройшла клінічні випробування, що підтверджують його ефективність.

Переваги використання VERISOL, що міститься в COLLAROSE FISH:
VERISOL складається зі спеціальних колагенових пептидів - важливих інгредієнтів, які підтримують здоров'я шкіри. При пероральному застосуванні VERISOL систематично впливає на метаболізм колагену в дермі, а не досягає лише зовнішніх шарів шкіри, як це роблять креми та інші засоби для місцевого застосування.

VERISOL впливає на метаболізм колагену в шкірі безпосередньо зсередини. Підвищує зволоженість шкіри та затримує утворення зморшок.

Добавка VERISOL благотворно впливає на позаклітинний матрикс шкіри та може допомогти зменшити целюліт. На відміну від сучасних добавок від целюліту, які в основному вирішують проблеми надлишкового жиру або мікроциркуляції/дренажу, VERISOL безпосередньо стимулює утворення позаклітинного матриксу в шкірі.


Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) купить по выгодной цене 721 грн в интернет магазине товаров для спорта Terra Sport. Выбирайте Женские сумки голубого цвета, Детские спасательные жилеты с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других городах Украины. Также вы можете найти Спецпрепараты таких производителей, как например: AllNutrition в магазине terrasport.ua
Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) - Фото №2

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Спецпрепараты

Давно мечтаете заняться спортом? Колаген Allnutrition Alldeynn Collarose Fish, 150 г, Orange (2022-10-2822) будет Вашим первым шагом. В « Спецпрепараты » есть все, что необходимо спортсмену. Спецпрепараты удивит Вас своим качеством. Спецпрепарат (Омега 3) Muscletech Essential 100% Fish Oil (100 капсул) , Спецпрепарат (Омега 3) Muscletech Essential 100% Fish Oil (100 капсул) и Спецпрепарат (Омега 3) Muscletech Essential 100% Fish Oil (100 капсул) от знаменитых мировых производителей 501 Вы найдете в нашем разделе Спецпрепараты . В спортивном онлайн-магазине terrasport.ua представлен огромный ассортимент товаров Спецпрепараты . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • Когда ищете медаль спортивная, либо палатка трехместная, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Узнать цены на горные велосипеды или товары для огорода и дачи в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • Нужно купить сетку или налобные фонарики? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн