Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I

КОД ТОВАРА: 526202
  • Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I
  • Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I - Фото №2
  • Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I - Фото №3
  • Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I - Фото №4
Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I
Опис механічного точила The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I: Точило Work Sharp Precision Adjust — це настільна система, яка розроблена для заточування і полірування ножів більшості типів. За допомогою цієї моделі можна повернути гостроту кухонному інвентарю, ножам для чищення фруктів та овочів, мисливським та EDC моделям. І все це незалежно від типу заточування: прямого або серейторного. Основа пристосування укомплектована металевим затискачем V-Block™ для інструменту, що заточується. Затискач доповнює обертовий механізм, який дозволяє змінювати сторону клинка для рівномірної обробки леза з двох боків. Кут заточування можна регулювати в межах від 15° до 30° з кроком всього в 1°, тому модель є універсальним помічником у догляді практично за будь-яким видом ножів. Крім основи набір включає три змінні стрижні, в яких присутні ще більше заточувальних пластин, порівняно з точилом попередньої версії. Усього шість абразивів з доповненням у вигляді полірувального ременя та стрижня для догляду за серейторами: Стрижень Tri-Brasive® для грубої обробки складається з трьох алмазних пластин зернистістю 220, 320 і 400 грит; У стрижень Tri-Brasive® для основного етапу заточування інтегровані дві заточувальні пластини з алмазу з розміром зерна 600 та 800 грит, а також пластина з кераміки 1200 грит; Допоміжний, третій стрижень дозволяє відшліфувати клинок до дзеркального блиску за допомогою ремінця з натуральної шкіри. Зверху, в області імпровізованого держака, вбудовано керамічний стрижень для заточування зубчастих лез. Основа для заточування характеризується стійкістю завдяки нековзним ніжкам, які протистоять ковзанню конструкції по гладкій поверхні столу. Після експлуатації точило швидко розбирається на окремі складові, які можна очистити за допомогою вологого рушника. Фірмовий кейс з комплекту гарантує безпечне зберігання точила та всіх дрібних аксесуарів до нього. Чохол застібається на блискавку і доповнений ручкою, щоб користувач міг з комфортом носити точило з собою, куди б він не прямував. Характеристики: настільне точило для поетапного заточування та полірування ножів; підходить для догляду за філейними, EDC, мисливськими та іншими ножами як із прямим, так і серейторним лезом; до комплекту входить 3 змінних стрижня з алмазними пластинами 220, 320, 400, 600, 800 грит, керамічною пластиною 1200 грит, шкіряного ремінця для шліфування та керамічного стрижня для обробки ножів із зубчатою кромкою; регульований кут заточування в діапазоні 15°-30° з кроком в 1°; обертовий затискач V-Block™ з металу для фіксації інструменту, що заточується; основа з протиковзкими ніжками; фірмовий кейс на блискавці для зберігання та транспортування точила.
Work Sharp
ОТСУТСТВУЕТ
Сообщить о поступлении
ЦЕНА:
7 950 грн
Статус: Отсутствует
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 1061 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ
АРТИКУЛ
61402
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Опис механічного точила The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I:

Точило Work Sharp Precision Adjust — це настільна система, яка розроблена для заточування і полірування ножів більшості типів. За допомогою цієї моделі можна повернути гостроту кухонному інвентарю, ножам для чищення фруктів та овочів, мисливським та EDC моделям. І все це незалежно від типу заточування: прямого або серейторного.

Основа пристосування укомплектована металевим затискачем V-Block™ для інструменту, що заточується. Затискач доповнює обертовий механізм, який дозволяє змінювати сторону клинка для рівномірної обробки леза з двох боків. Кут заточування можна регулювати в межах від 15° до 30° з кроком всього в 1°, тому модель є універсальним помічником у догляді практично за будь-яким видом ножів.

Крім основи набір включає три змінні стрижні, в яких присутні ще більше заточувальних пластин, порівняно з точилом попередньої версії. Усього шість абразивів з доповненням у вигляді полірувального ременя та стрижня для догляду за серейторами:

  • Стрижень Tri-Brasive® для грубої обробки складається з трьох алмазних пластин зернистістю 220, 320 і 400 грит;
  • У стрижень Tri-Brasive® для основного етапу заточування інтегровані дві заточувальні пластини з алмазу з розміром зерна 600 та 800 грит, а також пластина з кераміки 1200 грит;
  • Допоміжний, третій стрижень дозволяє відшліфувати клинок до дзеркального блиску за допомогою ремінця з натуральної шкіри. Зверху, в області імпровізованого держака, вбудовано керамічний стрижень для заточування зубчастих лез.

Основа для заточування характеризується стійкістю завдяки нековзним ніжкам, які протистоять ковзанню конструкції по гладкій поверхні столу. Після експлуатації точило швидко розбирається на окремі складові, які можна очистити за допомогою вологого рушника.

Фірмовий кейс з комплекту гарантує безпечне зберігання точила та всіх дрібних аксесуарів до нього. Чохол застібається на блискавку і доповнений ручкою, щоб користувач міг з комфортом носити точило з собою, куди б він не прямував.

Характеристики:
  • настільне точило для поетапного заточування та полірування ножів;
  • підходить для догляду за філейними, EDC, мисливськими та іншими ножами як із прямим, так і серейторним лезом;
  • до комплекту входить 3 змінних стрижня з алмазними пластинами 220, 320, 400, 600, 800 грит, керамічною пластиною 1200 грит, шкіряного ремінця для шліфування та керамічного стрижня для обробки ножів із зубчатою кромкою;
  • регульований кут заточування в діапазоні 15°-30° з кроком в 1°;
  • обертовий затискач V-Block™ з металу для фіксації інструменту, що заточується;
  • основа з протиковзкими ніжками;
  • фірмовий кейс на блискавці для зберігання та транспортування точила.
  • Гарантия3 роки
  • Для лезвийзі звичайним лезом, з серрейторним лезом
  • Зернистость220 гріт , 320 гріт , 400 гріт , 600 гріт , 800 гріт , 1200 гріт
  • Материал точилаалмазний, керамічний
  • Типстаціонарна , механічні , ручні
  • Тип товараТочила для ножів

Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I подобрать и купить по реальной цене 7 950 грн в электронном магазине спортивного инвентаря Терраспорт. Подбирайте Термосы для напитков из пластика, Термосы для пищи из пластика с доставкой в Киеве, а также: Полтаве, Чернигове, Черкассах и в других областях Украины. Также закажите Точилки таких торговых марок, как например: Work Sharp в электронном магазине Terra Sport
Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I - Фото №2 Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I - Фото №3 Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I - Фото №4

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Точилки

Давно хотите заняться фигурой? Work Sharp Точилка механічна The Precision Adjust Elite Knife Sharpener, WSBCHPAJ-ELT-I поможет начать легко. В « Точилки » есть все, что Вам понадобится. Точилки обрадует Вас своей надежностью. Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I , Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I и Work Sharp Точилка кухонна механічна Pull Through Kitchen WSKTNPTS-I от лучших мировых поставщиков 4014 Вы сможете найти в нашей линейке Точилки . В спортивном интернет-шопе Терраспорт представлен широкий ассортимент товаров Точилки . Заказывайте с молниеносной отправкой в Полтава, Чернигов, Черкассы и иные районы Украины спортивная одежда.
Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн