Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно

КОД ТОВАРА: 525054
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №2
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №3
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №4
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №5
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №6
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №7
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №8
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №9
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №10
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №11
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №12
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №13
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №14
  • Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №15
Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно
Опис точила Work Sharp GUIDED FIELD SHARPENER 2.2.1: Точило Work Sharp Guided Field Sharpener 2.2.1 (WSGFS221) відрізняється своєю універсальністю і практичністю застосування в будь-яких умовах. Тепер незалежно від того, перебуваєте Ви вдома, на роботі або на пікніку, всі Ваші ножі (прямі і серрейторные) та інші ріжучі та колючі предмети будуть мати максимальну гостроту. Точилка цієї моделі відмінно підійде тим, хто любить їздити на природу і хоче, щоб з собою завжди були лише гострі ножі та інструменти. Це точило може використовуватися і в якості домашнього: воно не займе багато місця в ящику на кухні. У точила відразу п'ять рівнів зернистості, так як при виробництві були використані різні абразивні матеріали. Дві пластини мають алмазне напилення: у однієї зернистість становить 220 грит, а у другої – 600 грит. Перша відмінно підійде для первинної заточування і виправлення різних ушкоджень кромки, а інша – для остаточного доведення. Також є два стрижня з кераміки. В одного відразу три сторони: з великою зернистістю, середньої зернистістю і зі спеціальним жолобком, призначеним для заточування риболовних гачків. Другий стрижень має менший діаметр і гритность, а тому він використовується для доведення заточування ножів і серрейторных лез. Також на точилке є шкіряний ремінець, який дозволяє довести лезо до приголомшливою гостроти. Ножі та інструменти також зручно заточувати під певним кутом, так як по краях є спеціальні напрямні. Так що з заточенням впорається навіть новачок. Крім того, в центрі точила є спеціальні отвори для заточування наконечників і гарпунів. Особливості: багатофункціональна переносна точилка; дві алмазних пластини, два керамічних стрижня і шкіряний ремінь; підходить для заточування найрізноманітніших інструментів; є напрямні для зручної заточки під кутами 20 і 25 градусів; виробництво – США. Дизайн і комплектація: Ергономічний дизайн і продумана конструкція точила Ворк Шарп Guided Field Sharpener 2.2.1 забезпечує зручність використання, розширена комплектація заточувальних інструментів - універсальність. В комплект цієї точила входять наступні пристосування для заточення: базова платформа з міцного і легкого пластику, крупнозернисте алмазне полотно, дрібнозернисте алмазне полотно, великий керамічний стрижень з поздовжніми канавками, малий керамічний стрижень, шкіряне полотно для фінішної доведення.
Work Sharp
ОТСУТСТВУЕТ
Сообщить о поступлении
ЦЕНА:
1 950 грн
Статус: Отсутствует
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 260 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ
АРТИКУЛ
45274
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

work_sharp.png

Опис точила Work Sharp GUIDED FIELD SHARPENER 2.2.1:

Точило Work Sharp Guided Field Sharpener 2.2.1 (WSGFS221) відрізняється своєю універсальністю і практичністю застосування в будь-яких умовах. Тепер незалежно від того, перебуваєте Ви вдома, на роботі або на пікніку, всі Ваші ножі (прямі і серрейторные) та інші ріжучі та колючі предмети будуть мати максимальну гостроту.

Точилка цієї моделі відмінно підійде тим, хто любить їздити на природу і хоче, щоб з собою завжди були лише гострі ножі та інструменти. Це точило може використовуватися і в якості домашнього: воно не займе багато місця в ящику на кухні.

У точила відразу п'ять рівнів зернистості, так як при виробництві були використані різні абразивні матеріали. Дві пластини мають алмазне напилення: у однієї зернистість становить 220 грит, а у другої – 600 грит. Перша відмінно підійде для первинної заточування і виправлення різних ушкоджень кромки, а інша – для остаточного доведення. Також є два стрижня з кераміки. В одного відразу три сторони: з великою зернистістю, середньої зернистістю і зі спеціальним жолобком, призначеним для заточування риболовних гачків. Другий стрижень має менший діаметр і гритность, а тому він використовується для доведення заточування ножів і серрейторных лез. Також на точилке є шкіряний ремінець, який дозволяє довести лезо до приголомшливою гостроти.

Ножі та інструменти також зручно заточувати під певним кутом, так як по краях є спеціальні напрямні. Так що з заточенням впорається навіть новачок. Крім того, в центрі точила є спеціальні отвори для заточування наконечників і гарпунів.

Особливості:

  • багатофункціональна переносна точилка;
  • дві алмазних пластини, два керамічних стрижня і шкіряний ремінь;
  • підходить для заточування найрізноманітніших інструментів;
  • є напрямні для зручної заточки під кутами 20 і 25 градусів;
  • виробництво – США.

Дизайн і комплектація:

Ергономічний дизайн і продумана конструкція точила Ворк Шарп Guided Field Sharpener 2.2.1 забезпечує зручність використання, розширена комплектація заточувальних інструментів - універсальність.

В комплект цієї точила входять наступні пристосування для заточення: базова платформа з міцного і легкого пластику, крупнозернисте алмазне полотно, дрібнозернисте алмазне полотно, великий керамічний стрижень з поздовжніми канавками, малий керамічний стрижень, шкіряне полотно для фінішної доведення.

  • Гарантия25 років
  • Для лезвийзі звичайним лезом, з серрейторним лезом
  • Зернистость220 гріт, 600 гріт
  • Материал точилаалмазний, керамічний, шкіряний
  • Типмеханічні точила, кишенькові точила

Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно купить по не завышенной стоимости 1 950 грн в каталоге товаров для спорта terrasport.ua. Покупайте Одноместные палатки и тенты для рыбалки, Двухместные палатки и тенты для кемпинга с доставкой в Киеве, а также: Боярке, Буче, Измаиле и в других регионах страны. Также вы можете купить Точилки таких брендов, как например: Work Sharp в каталоге Терра Спорт
Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №2 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №3 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №4 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №5 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №6 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №7 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №8 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №9 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №10 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №11 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №12 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №13 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №14 Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно - Фото №15

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Точилки

Давно планировали заняться фигурой? Work Sharp Guided Field Sharpener 221 Точилка ручна поштучно будет Вашим первым шагом. В « Точилки » найдется все, что Вам пригодится. Точилки удивит Вас своим качеством. Точилка для ножей механическая Chef's Choice CH/464 , Точилка для ножей механическая Chef's Choice CH/464 и Точилка для ножей механическая Chef's Choice CH/464 от знаменитых мировых производителей 4014 Вы сможете увидеть в нашей категории Точилки . В спортивном онлайн-магазине Terrasport представлен огромный ассортимент товаров Точилки . Оформляйте с бережной отправкой в Харьков, Одесса, Днепр и иные районы страны волейбольный мяч.
Часто задаваемые вопросы
  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн