Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447)

КОД ТОВАРА: 539084
  • Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447)
  • Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447) - Фото №2
Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447)
Наша унікальна високоактивна формула з 47 ключових поживних речовин оптимізована для чоловічого здоров’я, працездатності та життєвої сили. Високоміцна суміш із 47 ключових поживних речовин і активних інгредієнтів П'ять чудових сумішей інгредієнтів Підтримує чоловіче здоров'я, енергію та бадьорість Допомагає підтримувати правильну роботу м'язів 90 капсул, які легко проковтнути Скажи привіт найкращій суміші полівітамінів, спеціально розробленій, щоб допомогти тобі підняти продуктивність на новий рівень – і навіть більше. Наповнений 47 ключовими поживними речовинами та активними інгредієнтами в п’яти ефективних сумішах, рецепт об’єднує 13 основних вітамінів, мінерали, амінокислоти, каротиноїди та рослинні речовини. Одна таблетка, повна продуктивність. Ультра, від природи Ultra Blend — це унікальна комбінація необхідних вітамінів і мінералів, створена для вашого загального здоров’я та гарного самопочуття. Гострий розум, енергійне тіло Дозвольте енергійним вітамінам групи В діяти. Вони тут, щоб підтримувати повсякденну енергію та бадьорість і допомагати зменшити втому. А з Memory Blend ви отримаєте необхідну допомогу для збереження пам’яті, розумової діяльності та когнітивних і психологічних функцій там, де вони повинні бути. Підтримка імунітету та відновлення Імунітет, ти у нас є. Вітаміни A і D поєднуються з антиоксидантним захистом вітаміну E, а також високою дозою вітаміну C. Разом вони допомагають захистити вашу імунну систему навіть після інтенсивних фізичних вправ. Хочете швидкого одужання Тут представлена суміш амінокислот із сумішшю L-метіоніну, L-таурину, L-карнітину та L-глутаміну. Незамінні мінерали Сильне натискання означає повернення мінералів у ваше тіло. Ultra Men's Sport допомагає відновити необхідні мінерали, такі як магній, кальцій і залізо, які сприяють електролітному балансу, нормальній роботі м’язів і синтезу білка, транспорту кисню, а також підтримують міцність і здоров’я кісток. Гормональна підтримка Суміш фруктів і овочів тут для ваших гормонів і хімічного балансу тіла, з цинком для підтримки вашої фертильності, відтворення та рівня тестостерону, а також вітаміном B6, щоб допомогти регулювати гормональну активність. Суміш для здоров’я передміхурової залози підтримує здоров’я передміхурової залози на найвищому рівні завдяки таким інгредієнтам, як порошок з гарбузового насіння, лікопін і екстракт ягід пальмового дерева. Максимальне живлення, оптимізована продуктивність Ultra Men's Sport наповнений додатковими поживними речовинами та рослинними компонентами, створеними для максимального живлення та повної підтримки. Незамінні амінокислоти поєднані з унікальною сумішшю з 10 порошків фруктів і овочів, вибором потужних каротиноїдів і багатьом іншим.
VPLab
КУПИТЬ
ЦЕНА:
1 013 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 135 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категория 
Витамины и минералы
Форма выпуска 
Капсулы
АРТИКУЛ
2022-10-1447
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Наша унікальна високоактивна формула з 47 ключових поживних речовин оптимізована для чоловічого здоров’я, працездатності та життєвої сили.

Високоміцна суміш із 47 ключових поживних речовин і активних інгредієнтів
П'ять чудових сумішей інгредієнтів
Підтримує чоловіче здоров'я, енергію та бадьорість
Допомагає підтримувати правильну роботу м'язів
90 капсул, які легко проковтнути
Скажи привіт найкращій суміші полівітамінів, спеціально розробленій, щоб допомогти тобі підняти продуктивність на новий рівень – і навіть більше.

Наповнений 47 ключовими поживними речовинами та активними інгредієнтами в п’яти ефективних сумішах, рецепт об’єднує 13 основних вітамінів, мінерали, амінокислоти, каротиноїди та рослинні речовини. Одна таблетка, повна продуктивність.
Ультра, від природи

Ultra Blend — це унікальна комбінація необхідних вітамінів і мінералів, створена для вашого загального здоров’я та гарного самопочуття.

Гострий розум, енергійне тіло

Дозвольте енергійним вітамінам групи В діяти. Вони тут, щоб підтримувати повсякденну енергію та бадьорість і допомагати зменшити втому. А з Memory Blend ви отримаєте необхідну допомогу для збереження пам’яті, розумової діяльності та когнітивних і психологічних функцій там, де вони повинні бути.

Підтримка імунітету та відновлення

Імунітет, ти у нас є. Вітаміни A і D поєднуються з антиоксидантним захистом вітаміну E, а також високою дозою вітаміну C. Разом вони допомагають захистити вашу імунну систему навіть після інтенсивних фізичних вправ. Хочете швидкого одужання Тут представлена суміш амінокислот із сумішшю L-метіоніну, L-таурину, L-карнітину та L-глутаміну.

Незамінні мінерали

Сильне натискання означає повернення мінералів у ваше тіло. Ultra Men's Sport допомагає відновити необхідні мінерали, такі як магній, кальцій і залізо, які сприяють електролітному балансу, нормальній роботі м’язів і синтезу білка, транспорту кисню, а також підтримують міцність і здоров’я кісток.

Гормональна підтримка

Суміш фруктів і овочів тут для ваших гормонів і хімічного балансу тіла, з цинком для підтримки вашої фертильності, відтворення та рівня тестостерону, а також вітаміном B6, щоб допомогти регулювати гормональну активність. Суміш для здоров’я передміхурової залози підтримує здоров’я передміхурової залози на найвищому рівні завдяки таким інгредієнтам, як порошок з гарбузового насіння, лікопін і екстракт ягід пальмового дерева.

Максимальне живлення, оптимізована продуктивність

Ultra Men's Sport наповнений додатковими поживними речовинами та рослинними компонентами, створеними для максимального живлення та повної підтримки. Незамінні амінокислоти поєднані з унікальною сумішшю з 10 порошків фруктів і овочів, вибором потужних каротиноїдів і багатьом іншим.


Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447) купить по не завышенной стоимости 1 013 грн в каталоге товаров для спорта terrasport.ua. Покупайте Одноместные палатки и тенты для рыбалки, Двухместные палатки и тенты для кемпинга с доставкой в Киеве, а также: Боярке, Буче, Измаиле и в других регионах страны. Также вы можете купить Спортивные витамины и минералы таких брендов, как например: VPLab в каталоге Терра Спорт
Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447) Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447) - Фото №2

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Спортивные витамины и минералы

Давно планировали заняться фигурой? Вітаміни та мінерали VPLab Ultra Men's Sport Multivitamin, 180 caps (2022-10-1447) будет Вашим первым шагом. В « Спортивные витамины и минералы » найдется все, что Вам пригодится. Спортивные витамины и минералы удивит Вас своим качеством. Вітаміни та мінерали Optimum Nutrition Opti-women, 60caps (2022-09-0332) , Вітаміни та мінерали Optimum Nutrition Opti-women, 60caps (2022-09-0332) и Вітаміни та мінерали Optimum Nutrition Opti-women, 60caps (2022-09-0332) от знаменитых мировых производителей 496 Вы сможете увидеть в нашей категории Спортивные витамины и минералы . В спортивном онлайн-магазине Terrasport представлен огромный ассортимент товаров Спортивные витамины и минералы . Оформляйте с бережной отправкой в Харьков, Одесса, Днепр и иные районы страны волейбольный мяч.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн