Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415)

КОД ТОВАРА: 484381
  • Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415)
  • Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №2
  • Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №3
  • Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №4
  • Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №5
Телескоп Bresser Messier 6
  Оновлена модель телескоп Bresser Messier 6" Dobson із сонячним фільтром (4716415) відноситься до класу оптики Diffraction limited optics з числом Штреля більше 0.8, що говорить про те, що даний телескоп практично позбавлений аберацій. Монтування Добсона забезпечує кращу стійкість помірну вартість отримати дійсно висококласний світлосильний прилад для спостережень всіх типів об'єктів Діп Скай, що має розширену комплектацію, поставляється в практично зібраному вигляді, що дозволяє негайно приступити до спостережень. Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю складання, точністю припасування оптичних елементів та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії. Телескоп Bresser Messier 6" Dobson із сонячним фільтром (4716415) – мобільний рефлектор Ньютона для візуальних спостережень об'єктів Deep Sky. Компактні розміри монтування дозволяють перевозити телескоп у зібраному вигляді, і проводити спостереження саме в тих місцях, які найбільше для цього підходять. Шестидюйм , велика світлосила і стабільне альт-азимутальне монтування Добсона забезпечать чудову передачу зображень далеких зоряних скупчень, туманностей, комет, галактик та інших об'єктів нічного неба. » користувачами. Головне дзеркало труби телескопа Bresser Messier 6" Dobson має параболічну форму і виконано зі спеціального сорту боросилікатного скла, завдяки чому цей телескоп відноситься до класу оптики Diffraction limited optics. Число Штреля  > 0.8 говорить про те, що телескоп практично позбавлений аберцій. Легке однопір'яне альт-азимутальне металеве монтування забезпечує достатню стійкість і стабільність при спостереженнях. Для швидкої та правильної орієнтації телескопа основа монтування оснащена компасом та рівнем. Труба телескопа фіксується на монтуванні за допомогою кріпильних кілець з кріпленням "Ластівчин хвіст", завдяки чому може бути легко знята (як з кільцями, так і без) і переставлена на інше, наприклад, екваторіальне монтування для зручності астрозйомки. Розширена комплектація включає два окуляри Кельнерової системи, місячний фільтр, а також перехідник, що дозволяє використовувати дводюймові окуляри з широким полем зору. * Додатково можлива комплектація телескопа Full HD камерою для передачі зображення на персональний комп'ютер
Bresser
КУПИТЬ
ЦЕНА:
17 999 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 2403 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ
АРТИКУЛ
SN926266
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

 

Оновлена модель телескоп Bresser Messier 6" Dobson із сонячним фільтром (4716415) відноситься до класу оптики Diffraction limited optics з числом Штреля більше 0.8, що говорить про те, що даний телескоп практично позбавлений аберацій. Монтування Добсона забезпечує кращу стійкість помірну вартість отримати дійсно висококласний світлосильний прилад для спостережень всіх типів об'єктів Діп Скай, що має розширену комплектацію, поставляється в практично зібраному вигляді, що дозволяє негайно приступити до спостережень.

Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю складання, точністю припасування оптичних елементів та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії.
Телескоп Bresser Messier 6" Dobson із сонячним фільтром (4716415) – мобільний рефлектор Ньютона для візуальних спостережень об'єктів Deep Sky. Компактні розміри монтування дозволяють перевозити телескоп у зібраному вигляді, і проводити спостереження саме в тих місцях, які найбільше для цього підходять. Шестидюйм , велика світлосила і стабільне альт-азимутальне монтування Добсона забезпечать чудову передачу зображень далеких зоряних скупчень, туманностей, комет, галактик та інших об'єктів нічного неба. » користувачами.

Головне дзеркало труби телескопа Bresser Messier 6" Dobson має параболічну форму і виконано зі спеціального сорту боросилікатного скла, завдяки чому цей телескоп відноситься до класу оптики Diffraction limited optics. Число Штреля  > 0.8 говорить про те, що телескоп практично позбавлений аберцій.

Легке однопір'яне альт-азимутальне металеве монтування забезпечує достатню стійкість і стабільність при спостереженнях. Для швидкої та правильної орієнтації телескопа основа монтування оснащена компасом та рівнем. Труба телескопа фіксується на монтуванні за допомогою кріпильних кілець з кріпленням "Ластівчин хвіст", завдяки чому може бути легко знята (як з кільцями, так і без) і переставлена на інше, наприклад, екваторіальне монтування для зручності астрозйомки.

Розширена комплектація включає два окуляри Кельнерової системи, місячний фільтр, а також перехідник, що дозволяє використовувати дводюймові окуляри з широким полем зору.
* Додатково можлива комплектація телескопа Full HD камерою для передачі зображення на персональний комп'ютер

  • Країна реєстрації брендуНімеччина
  • Країна-виробник товаруКитай
  • ВагаВага труби кг: 4.7; Вага монировки, кг: 4.5; Вага телескопа (разом із аксесуарами), кг: 9.2; Загальна вага в упаковці, кг: 12.6
  • КомплектаціяТруба: алюміній; Монтировка: металева з компасом; Окуляри: Кельнера 25 мм і 9 мм (O 31,7 мм / 1,25 дюйма); Адаптер для окулярів з 1.25" на 2"; Видошукач: LED з точковою наводкою; Місячний фільтр (1.25 ''); Кільця з кріпленням "Ласточкин хвіст", Апертурний Сонячний фільтр
  • Відносний отвір1:5
  • ШукачLED з точковим наведенням (Red Dot)
  • Гранична зоряна величина13.0
  • Максимально корисне збільшення304х
  • МонтировкаАльт-азімутальна однопір'яна (Добсона)
  • Комп'ютерне наведенняНемає
  • Діаметр об'єктива152 мм
  • Оптична конструкціяРефлектор Ньютона
  • Фокусна відстань750 мм
  • ПросвітленняБагатошарове (Multi-coated)
  • Штрихкод4007922050058

Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) выбрать по доступной стоимости 17 999 грн в каталоге магазина спорттоваров Terrasport. Покупайте Моторные лодки со сланевым полом, Моторные лодки с настиловым (Air-Deck) полом с доставкой в Киеве, а также: Кривом Роге, Николаеве, Мариуполе и в других регионах Украины. Также выбирайте Телескопы таких брендов, как например: Bresser в каталоге магазина Terrasport
Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №2 Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №3 Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №4 Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) - Фото №5

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Телескопы

Давно хотели заняться спортом? Телескоп Bresser Messier 6" Dobson з сонячним фільтром (4716415) — это Ваш первый шаг. В « Телескопы » есть все, что понадобится спортсмену. Телескопы удивит Вас своей оригинальностью. Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258) , Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258) и Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258) от лучших мировых производителей 9787 Вы можете найти в нашей категории Телескопы . В спортивном онлайн-каталоге Terrasport представлен огромный ассортимент продуктов Телескопы . Заказывайте с молниеносной доставкой в Кривой Рог, Николаев, Мариуполь и во все города Украины боксерские перчатки.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • Когда ищете наборы туристические, либо спортивное питание, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • Нужно купить матрас для пляжа или лопата походная? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Узнать цена на шиповки или детский боксерский набор в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн