Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green

КОД ТОВАРА: 534931
  • Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green
  • Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №2
  • Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №3
  • Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №4
  • Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №5
  • Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №6
  • Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №7
Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green
Стіл для настільного тенісу Join-15 від польського бренду THUNDER - це високоякісний виріб для всіх любителів гри в пінг-понг у приміщенні. Ідеальне доповнення як довгих зимових вечорів, так і літніх зустрічей з друзями. Настільний теніс є не лише грою, що розвиває тактичні навички, а й відмінним елементом декору. Він впишеться в різноманітні інтер'єри та стане чудовим рішенням не лише для дому, а й для кімнат відпочинку та інших місць.Стільниця настільного тенісу від THUNDER виготовлена з ідеально рівної плити МДФ товщиною 15 мм, вона стійка до стирання та розміщується на мобільному металевому каркасі. Завдяки широкому профілю 30 мм, вся конструкція столу міцна та стабільна. Розміри ігрової зони строго відповідають офіційному регламенту Міжнародної федерації настільного тенісу. Ніжки столу обладнані компенсаторами нерівності підлоги, що дозволить з легкістю встановити виріб навіть на нерівній поверхні. Сітка зі швидкознімними затискачами дуже легко встановлюється та знімається. Не зважаючи на свої відчутні габарити, стіл компактно складається та легко транспортується на коліщатках, тому підійде навіть для невеликих приміщень.Настільний теніс відомого бренду THUNDER збере навколо себе компанію з дорослих та дітей підтримуючи азарт впродовж не однієї години. Це чудовий варіант для подарунка не залежно від віку іменинника, який запам'ятається на довго та однозначно не буде простоювати без діла.ОСОБЛИВОСТІ:розміри ігрової зони: 274.5 x 152.5 смвисота стільниці від землі: 76.5 смширина профілю: 30 ммтовщина стільниці: 15 ммрозмір сітки: 14.5 x 180 смкомпенсатори нерівності підлогинавчальні ракетки: 2 штм'ячі: 2 штвага: 65 кг
Thunder
КУПИТЬ
29 923 грн
ЦЕНА: 20 999 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 2803 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Зеленый
Класс
любительский
Применение
для закрытых помещений
Цвет поверхности
зеленый
АРТИКУЛ
JOIN-15-GREEN
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Стіл для настільного тенісу Join-15 від польського бренду THUNDER - це високоякісний виріб для всіх любителів гри в пінг-понг у приміщенні. Ідеальне доповнення як довгих зимових вечорів, так і літніх зустрічей з друзями. Настільний теніс є не лише грою, що розвиває тактичні навички, а й відмінним елементом декору. Він впишеться в різноманітні інтер'єри та стане чудовим рішенням не лише для дому, а й для кімнат відпочинку та інших місць.

Стільниця настільного тенісу від THUNDER виготовлена з ідеально рівної плити МДФ товщиною 15 мм, вона стійка до стирання та розміщується на мобільному металевому каркасі. Завдяки широкому профілю 30 мм, вся конструкція столу міцна та стабільна. Розміри ігрової зони строго відповідають офіційному регламенту Міжнародної федерації настільного тенісу. Ніжки столу обладнані компенсаторами нерівності підлоги, що дозволить з легкістю встановити виріб навіть на нерівній поверхні. Сітка зі швидкознімними затискачами дуже легко встановлюється та знімається. Не зважаючи на свої відчутні габарити, стіл компактно складається та легко транспортується на коліщатках, тому підійде навіть для невеликих приміщень.

Настільний теніс відомого бренду THUNDER збере навколо себе компанію з дорослих та дітей підтримуючи азарт впродовж не однієї години. Це чудовий варіант для подарунка не залежно від віку іменинника, який запам'ятається на довго та однозначно не буде простоювати без діла.


Характеристики:

  • розміри ігрової зони: 274.5 x 152.5 см
  • висота стільниці від землі: 76.5 см
  • ширина профілю: 30 мм
  • товщина стільниці: 15 мм
  • розмір сітки: 14.5 x 180 см
  • компенсатори нерівності підлоги
  • навчальні ракетки: 2 шт
  • м'ячі: 2 шт
  • вага: 65 кг

Виробник: Thunder (Польща)



Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green выбрать по доступной стоимости 20 999 грн в каталоге магазина спорттоваров Terrasport. Покупайте Моторные лодки со сланевым полом, Моторные лодки с настиловым (Air-Deck) полом с доставкой в Киеве, а также: Кривом Роге, Николаеве, Мариуполе и в других регионах Украины. Также выбирайте Теннисные столы таких брендов, как например: Thunder в каталоге магазина Terrasport
Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №2 Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №3 Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №4 Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №5 Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №6 Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green - Фото №7

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Теннисные столы

Давно хотели заняться спортом? Стіл для настільного тенісу Thunder Indoor Join-15 Green — это Ваш первый шаг. В « Теннисные столы » есть все, что понадобится спортсмену. Теннисные столы удивит Вас своей оригинальностью. Стол теннисный всепогодный Stiga Winner Outdoor , Стол теннисный всепогодный Stiga Winner Outdoor и Стол теннисный всепогодный Stiga Winner Outdoor от лучших мировых производителей 287 Вы можете найти в нашей категории Теннисные столы . В спортивном онлайн-каталоге Terrasport представлен огромный ассортимент продуктов Теннисные столы . Заказывайте с молниеносной доставкой в Кривой Рог, Николаев, Мариуполь и во все города Украины боксерские перчатки.
Часто задаваемые вопросы
  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн