Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD)

КОД ТОВАРА: 508195
  • Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD)
  • Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) - Фото №2
  • Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) - Фото №3
Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD)
Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому відмінно підходить навіть для користувачів зростом більше 2 метрів. Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) - найлегший і найкомпактніший спальний мішок прямокутної форми у лінійці виробника. Літні ночі досить теплі, щоб спати без спального мішка, проте завжди є ймовірність невеликого похолодання, крім того, не зовсім комфортно спати просто на килимку. Саме в цих випадках зручно мати з собою дуже компактний і дуже легкий спальний мішок. Зовнішний матеріал має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має визначне співвідношення ваги і термоізоляційних властивостей. Блискавка розстібається як ззовні, так і зсередини, має утеплювальний борт та стропу проти защемлення тканини в замку. Два однакових спальних мішки з лівосторонньою та правосторонньою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок. Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах. Особливості: 100% 300T 50D Ripstop Polyester - легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop і стійкість до впливу ультрафіолету. H.T.F. Compact - ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, добре переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення. Завдяки 3D структурі забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка. Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як ковдру, а також забезпечує достатнє місце для рук і ніг, не сковуючи рух тіла, сприяє більш комфортному сну. Два однакових спальних мішки з лівою та правою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок. Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду. Система швидкого стягування й ослаблення стяжки капюшона "One Touch" дає змогу зробити це швидко зсередини спальника однією рукою. Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху вниз. Вздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, який перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавку. Петлі для сушіння спального мішка. Компресійний чохол для зменшення об'єму спального мішка. Рекомендований для людей зростом до 205 см.
Ferrino
ОТСУТСТВУЕТ
Сообщить о поступлении
ЦЕНА:
4 499 грн
Статус: Отсутствует
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 601 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сезонность 
летний
Тип 
одеяло
Можно соединить 
да
Возраст
взрослый
Ориентация
правый
Оптимальная температура, °C
20
Вес, кг
1
Длина, см
215
Ширина, см
75
АРТИКУЛ
SN929812
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому відмінно підходить навіть для користувачів зростом більше 2 метрів. Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) - найлегший і найкомпактніший спальний мішок прямокутної форми у лінійці виробника. Літні ночі досить теплі, щоб спати без спального мішка, проте завжди є ймовірність невеликого похолодання, крім того, не зовсім комфортно спати просто на килимку. Саме в цих випадках зручно мати з собою дуже компактний і дуже легкий спальний мішок. Зовнішний матеріал має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має визначне співвідношення ваги і термоізоляційних властивостей. Блискавка розстібається як ззовні, так і зсередини, має утеплювальний борт та стропу проти защемлення тканини в замку. Два однакових спальних мішки з лівосторонньою та правосторонньою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок.

Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах.

Особливості:

  • 100% 300T 50D Ripstop Polyester - легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop і стійкість до впливу ультрафіолету.
  • H.T.F. Compact - ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, добре переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення. Завдяки 3D структурі забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка.
  • Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як ковдру, а також забезпечує достатнє місце для рук і ніг, не сковуючи рух тіла, сприяє більш комфортному сну.
  • Два однакових спальних мішки з лівою та правою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок.
  • Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду.
  • Система швидкого стягування й ослаблення стяжки капюшона "One Touch" дає змогу зробити це швидко зсередини спальника однією рукою.
  • Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху вниз.
  • Вздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, який перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавку.
  • Петлі для сушіння спального мішка.
  • Компресійний чохол для зменшення об'єму спального мішка.
  • Рекомендований для людей зростом до 205 см.

  • Габарити в складеному вигляді25 х 15 х 15 см
  • Країна реєстрації брендуІталія
  • Країна-виробник товаруКитай
  • Вага700 г
  • Розміри215 x 75 см
  • Комплект поставкиСпальний мішок<br /> Компресійний чохол
  • НаповнювачH.T.F. Compact
  • Зовнішній матеріал100% 300T 50D Ripstop Polyester
  • ТипСпальний мішок
  • Внутрішній матеріал100% Polyester
  • БлискавкаПрава
  • Температура комфорту+24°C
  • Мінімальна температура комфорту+20°C
  • Мінімальна температура в екстремальних умовах+10°C
  • Вид спального мішкаКовдра
  • Штрихкод8014044994814

Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) купить по выгодной цене 4 499 грн в магазине товаров для спорта Терра Спорт. Подбирайте Телескопичиские карбоновые удилища, Фидерные карбоновые удилища с доставкой в Киеве, а также: Харькове, Одессе, Днепропетровске и в других областях страны. Также вы можете найти Спальные мешки таких торговых марок, как например: Ferrino в интернет-магазине Терраспорт
Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) - Фото №2 Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) - Фото №3

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Спальные мешки

Давно мечтаете заняться спортом? Спальний мішок Ferrino Lightec 700 SQ/+20°C Green Right (86154NVVD) будет Вашим первым шагом. В « Спальные мешки » есть все, что необходимо спортсмену. Спальные мешки удивит Вас своим качеством. Мешок спальный (спальник) правый Campus R02963 , Мешок спальный (спальник) правый Campus R02963 и Мешок спальный (спальник) правый Campus R02963 от знаменитых мировых производителей 1155 Вы найдете в нашем разделе Спальные мешки . В спортивном онлайн-магазине Терраспорт представлен огромный ассортимент товаров Спальные мешки . Заказывайте с быстрой доставкой в Харьков, Одесса, Днепр и другие города Украины спортивное питание.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • Узнать цена на эхолот или медали для соревнований в интернет магазине товаров для отдыха и спорта Терраспорт
  • Нужно купить скейборд или литровый термос? Выбирайте в магазине товаров для спорта Terrasport.
  • Когда ищете туристический набор посуды, либо оборудование для дайвинга, купить можно по доступной цене в магазине товаров для спорта и туризма Terrasport.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн