Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE)

КОД ТОВАРА: 534864
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE)
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №2
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №3
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №4
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №5
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №6
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №7
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №8
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №9
  • Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №10
Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE)
Складний масажний стіл від польського бренду 4FIZJO - це ідеальне рішення для людей, які займаються професійною діяльністю: масажистів, фізіотерапевтів, косметологів, стилістів вій та брів, тату майстрів, медичних працівників; ну і звісно для всіх поціновувачів комфорту під час домашнього масажу. Стіл компактно складається, тож його легко зберігати навіть у невеликих приміщеннях. Також він забезпечує мобільність, адже його можна без жодних труднощів розмістити в багажнику авто та надавати свої послуги з виїздом до клієнта.Масажний стіл від 4FIZJO сконструйований так, що всі елементи фіксуються нерухомо при складанні та поміщаються всередину транспортної сумки, що йде в комплекті. Каркас столу виконаний з деревини, завдяки чому він міцний та стійкий. Для додаткової безпеки конструкція столу підсилена стальними тросами, що утримують його від вібрації в розкладеному стані. Сегменти масажного столу покриті приємною на дотик екошкірою та наповнені м'якою піною, що адаптується до вигинів тіла. Борти закруглені для більшого комфорту використання. Стіл оснащений регульованими підлокітниками та полицею на якій також можна розмістити руки або використовувати її, як підставку для телефону. Профільований підголівник адаптується до форми обличчя та голови, тому не здавлює ніжні лицьові нерви. Виріб має безліч регулювань, включно з рухомою секцією для ніг, що дозволить ще точніше адаптувати його до ваших потреб.Обирайте якісну продукцію відомого бренду 4FIZJO з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Складний масажний стіл з продуманою комплектацією та параметрами забезпечить ефективне використання та задоволення від результату.ОСОБЛИВОСТІ:максимальне навантаження: 250 кгрозміри в розкладеному вигляді: 213 x 60 смрозміри в складеному вигляді: 91 x 60 смрегульована висота: 55-76 смвага: 14.5 кгсумка для зберіганнявиріб медичний
4FIZJO
КУПИТЬ
14 173 грн
ЦЕНА: 8 609 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 1149 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Бежевый
Материал
Дерево
Максимальная нагрузка
до 250 кг
АРТИКУЛ
TABLE+W60BEIGE
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Складний масажний стіл від польського бренду 4FIZJO - це ідеальне рішення для людей, які займаються професійною діяльністю: масажистів, фізіотерапевтів, косметологів, стилістів вій та брів, тату майстрів, медичних працівників; ну і звісно для всіх поціновувачів комфорту під час домашнього масажу. Стіл компактно складається, тож його легко зберігати навіть у невеликих приміщеннях. Також він забезпечує мобільність, адже його можна без жодних труднощів розмістити в багажнику авто та надавати свої послуги з виїздом до клієнта.

Масажний стіл від 4FIZJO сконструйований так, що всі елементи фіксуються нерухомо при складанні та поміщаються всередину транспортної сумки, що йде в комплекті. Каркас столу виконаний з деревини, завдяки чому він міцний та стійкий. Для додаткової безпеки конструкція столу підсилена стальними тросами, що утримують його від вібрації в розкладеному стані. Сегменти масажного столу покриті приємною на дотик екошкірою та наповнені м'якою піною, що адаптується до вигинів тіла. Борти закруглені для більшого комфорту використання. Стіл оснащений регульованими підлокітниками та полицею на якій також можна розмістити руки або використовувати її, як підставку для телефону. Профільований підголівник адаптується до форми обличчя та голови, тому не здавлює ніжні лицьові нерви. Виріб має безліч регулювань, включно з рухомою секцією для ніг, що дозволить ще точніше адаптувати його до ваших потреб.

Обирайте якісну продукцію відомого бренду 4FIZJO з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Складний масажний стіл з продуманою комплектацією та параметрами забезпечить ефективне використання та задоволення від результату.


Характеристики:

  • максимальне навантаження: 250 кг
  • розміри в розкладеному вигляді: 213 x 60 см
  • розміри в складеному вигляді: 91 x 60 см
  • регульована висота: 55-76 см
  • вага: 14.5 кг
  • сумка для зберігання
  • виріб медичний

Виробник: 4FIZJO (Польща)


Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) купить по не завышенной стоимости 8 609 грн в каталоге товаров для спорта terrasport.ua. Покупайте Одноместные палатки и тенты для рыбалки, Двухместные палатки и тенты для кемпинга с доставкой в Киеве, а также: Боярке, Буче, Измаиле и в других регионах страны. Также вы можете купить Массажные столы таких брендов, как например: 4FIZJO в каталоге Терра Спорт
Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №2 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №3 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №4 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №5 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №6 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №7 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №8 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №9 Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) - Фото №10

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE)"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Массажные столы

Давно планировали заняться фигурой? Стіл масажний складний 4FIZJO Massage Table+ Wood W60 Beige (TABLE+W60BEIGE) будет Вашим первым шагом. В « Массажные столы » найдется все, что Вам пригодится. Массажные столы удивит Вас своим качеством. Стол массажный JOY Art of Choice фиолетовый , Стол массажный JOY Art of Choice фиолетовый и Стол массажный JOY Art of Choice фиолетовый от знаменитых мировых производителей 185 Вы сможете увидеть в нашей категории Массажные столы . В спортивном онлайн-магазине Terrasport представлен огромный ассортимент товаров Массажные столы . Оформляйте с бережной отправкой в Харьков, Одесса, Днепр и иные районы страны волейбольный мяч.
Часто задаваемые вопросы
  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн