Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см.

КОД ТОВАРА: 503334
  • Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см.
  • Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №2
  • Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №3
  • Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №4
  • Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №5
  • Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №6
Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см.
Не потрібно нікого переконувати в важливості розслаблення і розслаблення м'язів після тренування. Одним з відомих і ефективних методів є точковий масаж, що походить від китайської медицини. Завдяки відповідному килимку для точкового масажу з шипами цю техніку можна спробувати вдома, сповна насолодившись її позитивним впливом на здоров’я та самопочуття. Акупунктурний килимок з шипами й подушкою - рішення, яке дозволяє подбати про самопочуття і здоров'я вдома Килимок для точкового масажу з шипами, завдяки своєму розміру, дозволить правильно пристосуватися до тіла і промасажувати більшу частину м'язів і шкіри. Шипи, виготовлені з високоякісного матеріалу, розташовані таким чином, щоб забезпечити оптимальне використання переваг описаної техніки та натиснути на відповідні точки тіла. Завдяки високій якості виготовлення, килимок можна використовувати безпосередньо на голій шкірі, що принесе бажаний ефект при точковому масажі. Відпочинок на акупунктурному килимку з шипами та подушкою може тривати до декількох десятків хвилин, але навіть короткі сеанси позитивно позначаться на здоров'ї та самопочутті масажиста. Килимок для точкового масажу можна розмістити де завгодно. Точковий масаж слід проводити на голе тіло або в тонкому тканинному одязі. При першому застосуванні люди, які не мають досвіду точкового масажу, можуть відчути невеликий дискомфорт, але він швидко зникає, змінюючись відчуттям розслаблення. Набір для домашнього точкового масажу включає: Килимок розміром 130 × 50 см - його шипи виготовлені з матеріалу ABS. Бавовняний чохол знімається, що дозволяє легко підтримувати килимок в чистоті. Подушка для голови - дозволяє проводити ефективний масаж цієї частини тіла і шиї, що може позитивно вплинути, в тому числі на проблеми з частими головними болями. Сумка - дозволяє легко пакувати та транспортувати килимок і подушку для точкового масажу навіть у невеликому багажі. Регулярне використання акупунктурного килимка може позитивно вплинути на зменшення багатьох болів і м’язової напруги, а також покращити кровообіг. Люди, які регулярно застосовують точковий масаж, також відзначають загальне поліпшення самопочуття. Для безпеки перед використанням килимка варто проконсультуватися з лікарем щодо будь-яких шкірних захворювань або проблем, які виключають використання точкового масажу. Специфікація: Колір: сіро-блакитний Матеріал: натуральна бавовна високої якості Наповнювач: пінополіуретан Розміри килимка: довжина 130 см, ширина 50 см, товщина 2,5 см. Розміри подушки: довжина 38 см, ширина 15 см, товщина 11 см Кількість шипованих розеток на килимку: 414 шт Кількість шипованих розеток на подушці: 54 шт Кількість шипів на розетці: 33 шт Діаметр розетки: 3 см Матеріал розетки: ABS Килимок в комплекті Розміри сумки: висота 60 см, діаметр 27 см
7SPORTS
ОТСУТСТВУЕТ
Сообщить о поступлении
ЦЕНА:
2 344 грн
Статус: Отсутствует
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 313 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвет
Голубой
АРТИКУЛ
MTA-1 GRAY-LIGHT BLU
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Не потрібно нікого переконувати в важливості розслаблення і розслаблення м'язів після тренування. Одним з відомих і ефективних методів є точковий масаж, що походить від китайської медицини. Завдяки відповідному килимку для точкового масажу з шипами цю техніку можна спробувати вдома, сповна насолодившись її позитивним впливом на здоров’я та самопочуття.

Акупунктурний килимок з шипами й подушкою - рішення, яке дозволяє подбати про самопочуття і здоров'я вдома

Килимок для точкового масажу з шипами, завдяки своєму розміру, дозволить правильно пристосуватися до тіла і промасажувати більшу частину м'язів і шкіри. Шипи, виготовлені з високоякісного матеріалу, розташовані таким чином, щоб забезпечити оптимальне використання переваг описаної техніки та натиснути на відповідні точки тіла. Завдяки високій якості виготовлення, килимок можна використовувати безпосередньо на голій шкірі, що принесе бажаний ефект при точковому масажі.

Відпочинок на акупунктурному килимку з шипами та подушкою може тривати до декількох десятків хвилин, але навіть короткі сеанси позитивно позначаться на здоров'ї та самопочутті масажиста. Килимок для точкового масажу можна розмістити де завгодно. Точковий масаж слід проводити на голе тіло або в тонкому тканинному одязі. При першому застосуванні люди, які не мають досвіду точкового масажу, можуть відчути невеликий дискомфорт, але він швидко зникає, змінюючись відчуттям розслаблення.

Набір для домашнього точкового масажу включає:

  • Килимок розміром 130 × 50 см - його шипи виготовлені з матеріалу ABS. Бавовняний чохол знімається, що дозволяє легко підтримувати килимок в чистоті.
  • Подушка для голови - дозволяє проводити ефективний масаж цієї частини тіла і шиї, що може позитивно вплинути, в тому числі на проблеми з частими головними болями.
  • Сумка - дозволяє легко пакувати та транспортувати килимок і подушку для точкового масажу навіть у невеликому багажі.

Регулярне використання акупунктурного килимка може позитивно вплинути на зменшення багатьох болів і м’язової напруги, а також покращити кровообіг. Люди, які регулярно застосовують точковий масаж, також відзначають загальне поліпшення самопочуття. Для безпеки перед використанням килимка варто проконсультуватися з лікарем щодо будь-яких шкірних захворювань або проблем, які виключають використання точкового масажу.

Специфікація:

  • Колір: сіро-блакитний
  • Матеріал: натуральна бавовна високої якості
  • Наповнювач: пінополіуретан
  • Розміри килимка: довжина 130 см, ширина 50 см, товщина 2,5 см.
  • Розміри подушки: довжина 38 см, ширина 15 см, товщина 11 см
  • Кількість шипованих розеток на килимку: 414 шт
  • Кількість шипованих розеток на подушці: 54 шт
  • Кількість шипів на розетці: 33 шт
  • Діаметр розетки: 3 см
  • Матеріал розетки: ABS
  • Килимок в комплекті
  • Розміри сумки: висота 60 см, діаметр 27 см
  • Длина130
  • СостояниеНовое
  • Толщина2.5
  • ФормаПрямоугольная
  • ЦветГолубой
  • Ширина50
  • Бренд7SPORTS
  • Гарантія14 дней

Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. купить по не завышенной стоимости 2 344 грн в каталоге товаров для спорта terrasport.ua. Покупайте Одноместные палатки и тенты для рыбалки, Двухместные палатки и тенты для кемпинга с доставкой в Киеве, а также: Боярке, Буче, Измаиле и в других регионах страны. Также вы можете купить Аппликаторы Кузнецова таких брендов, как например: 7SPORTS в каталоге Терра Спорт
Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №2 Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №3 Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №4 Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №5 Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. - Фото №6

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см."

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Аппликаторы Кузнецова

Давно планировали заняться фигурой? Килимок акупунктурний 7SPORTS Premium+ MTA-1 з подушкою сіро-блакитний 130*50см. будет Вашим первым шагом. В « Аппликаторы Кузнецова » найдется все, что Вам пригодится. Аппликаторы Кузнецова удивит Вас своим качеством. Коврик акупунктурный с валиком SportVida SV-HK0283 , Коврик акупунктурный с валиком SportVida SV-HK0283 и Коврик акупунктурный с валиком SportVida SV-HK0283 от знаменитых мировых производителей 9474 Вы сможете увидеть в нашей категории Аппликаторы Кузнецова . В спортивном онлайн-магазине Terrasport представлен огромный ассортимент товаров Аппликаторы Кузнецова . Оформляйте с бережной отправкой в Харьков, Одесса, Днепр и иные районы страны волейбольный мяч.
Часто задаваемые вопросы
  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн