Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6

КОД ТОВАРА: 532452
  • Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6
  • Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №2
  • Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №3
  • Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №4
  • Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №5
  • Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №6
Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6
Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - це високоякісна бігова доріжка з елегантним дизайном для домашнього використання. Його стабільна структура та надійний двигун потужністю 4 к.с. гарантують тривалий термін служби пристрою та безперебійну роботу. Про це свідчить вантажопідйомність до 140 кг, тоді як вага самої бігової доріжки становить 128 кг. Безпека використання забезпечується протиковзкою ремінцем, одинарними суцільними ручками та запобіжним гальмом.    Якщо бігова доріжка розміщена на нерівних поверхнях, у комплект входять гвинти, щоб компенсувати будь-які нерівності. Діапазон швидкості від 1 до 18 км / год, що регулюється кожні 0,1 км / год та 18 градусів нахилу задовольнить найвибагливіших користувачів. Для забезпечення максимального комфорту у користуванні бігова доріжка оснащена біговим ременем розміром 150 х 52 см із твердою підвіскою. Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 має багатий технологічний досвід - вона пропонує 24 попередньо визначені програми, 2 програми для користувачів та 3 програми HRC, які працюють на основі частоти серцевих скорочень бігуна, записаної датчиками, вбудованими в ручку. Великий, зручний для читання дисплей (18,5 '') відображає всю необхідну інформацію (час, швидкість, нахил, відстань, пульс та спалені калорії). Швидкість та нахил ременя можна легко регулювати за допомогою елементів керування на дисплеї.    Крім того, бігова доріжка оснащена функціональними гаджетами, такими як: USB-порт, MP3-плеєр з динаміками, роз'єм для навушників та слот для карти пам'яті. Цікавим рішенням є також крокомір, вбудований під панель, і функція Matrix, яка незалежно від налаштувань відображає 400-метрові кола, що робить навчання набагато приємнішим. Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 задовольнить очікування найвимогливіших користувачів та забезпечить прекрасні умови для тренувань в комфорті власного будинку! Найважливіші особливості: Якісна бігова доріжка для домашнього використання Надійний двигун Великий ходовий ремінь Чіткий, інтуїтивно зрозумілий дисплей Різноманітність програм Елегантний дизайн Стійка конструкція з високим обмеженням ваги Система легкого складання: простий та ефективний поршневий механізм дозволяє дуже легко розкласти та скласти бігову доріжку однією рукою Керування сенсором та бігом: важливі функціональні кнопки також розташовані на передніх рукоятках, і ви можете починати та зупиняти тренування однією кнопкою Технологія Silent Motion: тихий хід двигуна бігової доріжки Дисплеї комп’ютера: час, відстань, пульс, спалені калорії, швидкість, ступінь нахилу, 400 метрів (графічний дисплей)
Insportline
КУПИТЬ
94 692 грн
ЦЕНА: 89 958 грн
Статус: Есть на складе
ДРУГИЕ КОМПЛЕКТАЦИИ
РАССРОЧКАОТ 12009 грн/МЕС
ОТЗЫВЫ0
59 грн
ДОСТАВКАКиев
ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА
goods_certificate.htm
К СРАВНЕНИЮ
В ЖЕЛАЕМЫЕ
СЛЕДИТЬ
О ТОВАРЕ ФОТО, ВИДЕО ОТЗЫВЫ 0 ОБЗОРЫ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Класс
Домашняя
Мощность двигателя, л.с.
4
Скорость движения, км/ч
18
Максимальный вес пользователя, кг
140
АРТИКУЛ
ISL-16086
ДОБАВИТЬ К СРАВНЕНИЮ

ОПИСАНИЕ

Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - це високоякісна бігова доріжка з елегантним дизайном для домашнього використання. Його стабільна структура та надійний двигун потужністю 4 к.с. гарантують тривалий термін служби пристрою та безперебійну роботу. Про це свідчить вантажопідйомність до 140 кг, тоді як вага самої бігової доріжки становить 128 кг. Безпека використання забезпечується протиковзкою ремінцем, одинарними суцільними ручками та запобіжним гальмом. 
 
Якщо бігова доріжка розміщена на нерівних поверхнях, у комплект входять гвинти, щоб компенсувати будь-які нерівності. Діапазон швидкості від 1 до 18 км / год, що регулюється кожні 0,1 км / год та 18 градусів нахилу задовольнить найвибагливіших користувачів. Для забезпечення максимального комфорту у користуванні бігова доріжка оснащена біговим ременем розміром 150 х 52 см із твердою підвіскою.

Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 має багатий технологічний досвід - вона пропонує 24 попередньо визначені програми, 2 програми для користувачів та 3 програми HRC, які працюють на основі частоти серцевих скорочень бігуна, записаної датчиками, вбудованими в ручку. Великий, зручний для читання дисплей (18,5 '') відображає всю необхідну інформацію (час, швидкість, нахил, відстань, пульс та спалені калорії). Швидкість та нахил ременя можна легко регулювати за допомогою елементів керування на дисплеї. 
 
Крім того, бігова доріжка оснащена функціональними гаджетами, такими як: USB-порт, MP3-плеєр з динаміками, роз'єм для навушників та слот для карти пам'яті. Цікавим рішенням є також крокомір, вбудований під панель, і функція Matrix, яка незалежно від налаштувань відображає 400-метрові кола, що робить навчання набагато приємнішим. Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 задовольнить очікування найвимогливіших користувачів та забезпечить прекрасні умови для тренувань в комфорті власного будинку!

Найважливіші особливості:
  • Якісна бігова доріжка для домашнього використання
  • Надійний двигун
  • Великий ходовий ремінь
  • Чіткий, інтуїтивно зрозумілий дисплей
  • Різноманітність програм
  • Елегантний дизайн
  • Стійка конструкція з високим обмеженням ваги
  • Система легкого складання: простий та ефективний поршневий механізм дозволяє дуже легко розкласти та скласти бігову доріжку однією рукою
  • Керування сенсором та бігом: важливі функціональні кнопки також розташовані на передніх рукоятках, і ви можете починати та зупиняти тренування однією кнопкою
  • Технологія Silent Motion: тихий хід двигуна бігової доріжки
  • Дисплеї комп’ютера: час, відстань, пульс, спалені калорії, швидкість, ступінь нахилу, 400 метрів (графічний дисплей)
  • Максимальна вага користувача140 кг

Виробник: InsportLine



Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 подобрать и купить по реальной цене 89 958 грн в электронном магазине спортивного инвентаря Терраспорт. Подбирайте Термосы для напитков из пластика, Термосы для пищи из пластика с доставкой в Киеве, а также: Полтаве, Чернигове, Черкассах и в других областях Украины. Также закажите Беговые дорожки таких торговых марок, как например: Insportline в электронном магазине Terra Sport
Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №2 Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №3 Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №4 Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №5 Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 - Фото №6

ОТЗЫВЫ И ОЦЕНКИ К "Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6"

На этот товар еще нет оценки. Будьте первыми!
Отличный
Добавить отзыв
ОТЗЫВЫ0
САМЫЕ АКТУАЛЬНЫЕ И ВЫГОДНЫЕ АКЦИИ У ВАС НА ПОЧТЕ

ПОХОЖИЕ

ВСЕ Беговые дорожки

Давно хотите заняться фигурой? Бігова доріжка inSPORTline Gardian G6 поможет начать легко. В « Беговые дорожки » есть все, что Вам понадобится. Беговые дорожки обрадует Вас своей надежностью. Беговая дорожка FitLogic (T26C) , Беговая дорожка FitLogic (T26C) и Беговая дорожка FitLogic (T26C) от лучших мировых поставщиков 137 Вы сможете найти в нашей линейке Беговые дорожки . В спортивном интернет-шопе Терраспорт представлен широкий ассортимент товаров Беговые дорожки . Заказывайте с молниеносной отправкой в Полтава, Чернигов, Черкассы и иные районы Украины спортивная одежда.
Часто задаваемые вопросы
  • 🏀 С какими перевозчиками Вы работаете и какие сроки доставки? 🚗

    Мы работаем с такими перевозчиками: 

    🏐 Новая почта 

    🏐 Автолюкс 

    🏐 Мост экспресс 

    🏕 Срок доставки товаров от 1 дня до 2 недель, в зависимости от выбранного Вами варианта доставки.

  • 🎾 Какие есть способы оплаты?

    💶 Наличный расчет (только Киев); 
    💶 Безналичный расчет;
    💶 Наложенный платеж; 
    💶 Оплата с помощью карты Visa или Mastercard, сервиса LiqPay или терминала Приватбанк;
    💶 Оплата с помощью Приват24;
    💶 Оплата в кредит.

  • ⚽ У Вас есть подарочные сертификаты?

     🏆Вы можете заказать подарочный сертификат номиналом:
    🎁 100 грн
    🎁 200 грн
    🎁 500 грн
    🎁 1000 грн

  • 🏈 Могу ли я вернуть товар?

    В соответствии с Законом Украины «О защите прав потребителей» существуют два случая, когда Покупатель может вернуть Магазину купленный товар:
    ⚽ товар неисправен
    ⚽ товар не понравился
    Во втором случае товар подлежит возврату, если он не был в использовании, т.е. является новым (идеальное состояние, сохранены все защитные пленки, упаковка, документы) и со дня приобретения прошло не более 14 дней.

  • ⛳ Как нас найти ?

     🛣 г. Киев, ул. Мишуги, 8
    Телефоны:

     📞 +38 (044) 585-7-333
     📞 +38 (096) 585-7-333
     📞 +38 (050) 019-7-333
     📞 +38 (073) 155-7-333

  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦИИ!
ПОКУПАТЕЛЮ
  • Контакты
  • Способы доставки заказа
  • Способы оплаты заказа
  • Узнать статус заказа
  • О компании
  • Наши клиенты
  • Наши бренды
0
0 грн