Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс

КОД ТОВАРУ: 72185
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс - Фото №2
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс - Фото №3
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс - Фото №4
Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс
Особливості навігатора: портативний, оснащений 3,2 мегапіксельною фотокамерою, 4-х кратний цифровий zoom, водонепроникний, вбудована базова карта світу, кольоровий сенсорний екран, відмінна якість зображення, наявність високочутливого приймача, наявність барометрического альтиметра, 3-х осьовий електронний компас, прекрасно працює на суші і на воді, наявність високочутливого приймача, автоматична побудова маршруту, режим "геокешинг", підтримка зовнішніх GPS ігор, наявність календаря мисливця / рибалки. Розміри: 5,8х11,4х3,5 см. Розмір дисплея: 3,8х6,3 см., Діагональ 7,6 см. Роздільна здатність дисплея: 240х400 пікселів. Тип дисплея: сенсорний TFT. Вага: 192 г. Джерело живлення: вбудований акумулятор. Термін роботи батареї: 16 годин. Вбудована пам'ять: 850 МБ. Тип карти пам'яті: microSD card (не включена в комплект). Кількість шляхових точок: 2000. Маршрути: 200. Запис треків: 10 000 точок, 200 треків. Зв'язок з комп'ютером: USB і NMEA 0183. Ця модель навігатора пропонується в двох варіантах: з завантаженою спочатку Картою України НавЛюкс (+ кріплення на ремінь) і без неї.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
12 457 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1663 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Портативні
Діагональ екрану
До 4 "
Тип
GPS навігатори
АРТИКУЛ
010-00697-18
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T може працювати в різних режимах: стандартний автомобільний режим, морський, туристичний, а також в режимі геокешинга. Навігатор оснащений міцним кольоровим сенсорним дисплеєм з діагоналлю 7, 6 см, що гарантує відмінну якість зображення навіть при сонячному світлі. Зручний інтерфейс користувача дозволяє більше часу насолоджуватися відпочинком і менше часу проводити в пошуках інформації. Міцний і водонепроникний навігатор не боїться ударів, пилу, бруду, сирості і води.
Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T включає в себе вбудований електронний 3х-осьовий компас, який видає інформацію про азимут навіть в тому випадку, якщо ви і без листя. Барометричний альтиметр фіксує зміни тиску для точного визначення висоти. Використовуючи додаткові карти пам'яті microSD із записаною на них картографією, ви можете підготувати ваш навігатор до подорожей по суші і по воді. Якщо ви вставите в пристрій карту пам'яті MapSource® з докладними картами доріг, то орегон складе для Вас маршрут і направить Вас до пункту призначення від повороту до повороту. Garmin Oregon 550 оснащений вбудованим високочутливим GPS чіпсетом з функцією WAAS.

особливості:
- портативний;
- оснащений 3,2 мегапіксельною фотокамерою;
- 4-х кратний цифровий zoom;
- водонепроникний;
- кольоровий сенсорний екран;
- відмінна якість зображення;
- наявність високочутливого приймача;
- наявність барометрического альтиметра;
- 3-х осьовий електронний компас;
- прекрасно працює на суші і на воді;
- наявність високочутливого приймача;
- автоматична побудова маршруту;
- режим "геокешинг";
- підтримка зовнішніх GPS ігор;
- наявність календаря мисливця / рибалки.

Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T - для подорожей і відкриттів!

Характеристики:
Розміри: 5,8х11,4х3,5 см.
Розмір дисплея: 3,8х6,3 см., Діагональ 7,6 см.
Роздільна здатність дисплея: 240х400 пікселів.
Тип дисплея: сенсорний TFT.
Вага: 192 г.
Джерело живлення: вбудований акумулятор.
Термін роботи батареї: 16 годин.
Вбудована
пам'ять: 850 МБ.
Тип карти пам'яті: microSD card (не включена в комплект).
Кількість шляхових точок: 2000.
Маршрути: 200.
Запис треків: 10 000 точок, 200 треків.
Зв'язок з комп'ютером: USB.

Комплект: без карти НавЛюкс.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс купити за вигідною ціною 12 457 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Эхолоты, карты, датчики, GPS таких торгових марок, як наприклад: Garmin в інтернет-магазині Терраспорт
Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс - Фото №2 Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс - Фото №3 Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс буде Вашим першим кроком. В « Ехолоти, карти, датчики, GPS » є все, що необхідно спортсмену. Ехолоти, карти, датчики, GPS здивує Вас своєю якістю. Ехолот Lowrance Mark-4 Combo , Ехолот Lowrance Mark-4 Combo і Ехолот Lowrance Mark-4 Combo від знаменитих світових виробників 3947 Ви знайдете в нашому розділі Ехолоти, карти, датчики, GPS . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ехолоти, карти, датчики, GPS . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн