Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг

КОД ТОВАРУ: 78539
  • Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг
  • Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг - Фото №2
  • Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг - Фото №3
Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг
Гантелі складальна сталева Newt 10 кг - прекрасний вибір для тренувань, як в тренажерних залах, так і в домашніх умовах. Матеріал: сталь. Не має запаху. Вага гантелі: 10 кг. Особливості гантелі: комфортний розмір і ручка для тримання, підходить, як для будинку, так і для тренажерного залу, можливість опрацювання більшості м'язів тіла.
Newt
КУПИТИ
ЦІНА:
2 138 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 285 грн/МІС
ВІДГУКИ6
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 6 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Тип
Набірні
Вага 1 гантелі, кг
10
Покриття 
пофарбована сталь
Діаметр грифа 
25 мм
Комплектація 
2 гантелі
АРТИКУЛ
TI-968-746-5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг   - найбільш широко використовуваний в силових тренуваннях снаряд, завдяки якому можна розвивати майже всі групи м'язів, реалізуючи принцип поступового збільшення навантаження. Залежно від вправи,   ви легко зможете набрати необхідну вагу   і провести ефективну тренування.

Гантелі мають знімні диски, які дуже легко знімаються і надягають. Вага однієї гантелі може досягати до 10 кг. Завдяки особливому покриттю   гриф добре сидить в руці   і не ковзає, має 2 «гайки Вейдера» для більш надійної фіксації дисків. Самі диски зроблені виключно з перевіреного   вітчизняного металу, пофарбованого в сірий колір,   внутрішній діаметр дисків 30 мм. Якість металу і покриття, які використовуються при виробництві гантелей, залишається на гідному рівні і на даний виріб поширюється гарантія 12 міс.

гантелі серії   Home   - нічого зайвого за доступні гроші!

Характеристики:

- Тип:   гантелі складальні

- Загальна вага:   20 кг

- Комплектація:   2 грифа, 4 гайки, 8 дисків по 2 кг

- Покриття:   диски - порошкова фарба, гриф - хромований.

- Посадковий діаметр дисків:   30 мм

- Довжина грифа: 33 см

- Колір:   сірий

Гарантія:   12 місяців.

Виробник:   Newt   (Україна).
ТМ   Newt (Ньют)   виробляє на території України недорогі, але якісні вироби з тривалою гарантією від 12 місяців. лінійка товарів   ТМ   Newt   включає в себе: спортивні товари, похідне спорядження, товари для єдиноборств, ручний інструмент і багато іншого. Компанія випускає функціональні речі за доступними цінами, які вже оцінили споживачі, як в Україні, так і за кордоном.


Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 138 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подарки на день защитника таких торгових марок, як наприклад: Newt в онлайн каталозі Терра Спорт
Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг - Фото №2 Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг"

Переваги: Качественный материал
Недоліки: нет
Коментар: Заказал себе гантели. Спорт это моя стихия. Занимаюсь с ними практически каждый день. Вес 10 килограмм как раз для меня. Видно, что сделаны из качественного материала. Еще и гарантию дали 12 месяцев.
24 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: удобные, цена
Недоліки: нуту
Коментар: отличные гантели, очень удобно с ними заниматься.. Очень понравилось такое предложение(гантели спандер) по отличной цене вот и решил заказать, в общем никаких претензий к сайту и к товару нет)
20 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: Довольно-таки недорогие и качественно сделанные.
Недоліки: Вроде как нету.
Коментар: Хорошие качественные гантели для домашнего использования. мне понравились. Советую!
05 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: Отличные гантели в интернет-магазине "Терраспорт". Качеством очень даволен, так же, как и ценой. Пришло все быстро, все на высшем уровне.
13 Октября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: Гарна якість та ціна
Коментар: Замовляв на подарунок, доставили швидко. І саме головне, що подарунок сподобався! Дуже дякую!
06 Октября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: Доброго времени суток!
Недавно купил в terrasport гантели наборные 2 штуки по 10 кг. Отличные штуки) Подходят для многих упражнений и главное в домашних условиях, и много места не занимают.
17 Сентября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ6
Andrei
Заказал себе гантели. Спорт это моя стихия. Занимаюсь с ними практически каждый день. Вес 10 килограмм как раз для меня. Видно, что сделаны из качественного материала. Еще и гарантию дали 12 месяцев.
24 Ноября 2015
Олег
отличные гантели, очень удобно с ними заниматься.. Очень понравилось такое предложение(гантели спандер) по отличной цене вот и решил заказать, в общем никаких претензий к сайту и к товару нет)
20 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно планували зайнятися фігурою? Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 10 кг допоможе на шляху до мети. В « Подарунки на день захисника » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на день захисника обрадує Вас високою якістю. Тренажер для функціонального тренінгу LivePro (LP8400) , Тренажер для функціонального тренінгу LivePro (LP8400) і Тренажер для функціонального тренінгу LivePro (LP8400) від топових світових брендів 2423 Ви зможете побачити в нашій лінійці Подарунки на день захисника . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Подарунки на день захисника . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн