Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE

КОД ТОВАРУ: 126720
  • Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE
  • Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE - Фото №2
Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE
Матеріал рукоятки: матовий нейлон; Матеріал клинка: нержавіюча сталь; Розмір: 111х34,5х18 мм; Товщина леза: 1 мм; Вага: 120 г; Колір: зелений. Особливості: 10 предметів; чотири шари; складова рукоять; велике лезо з серрейторной заточкою; механізм Liner-lock; консервний ніж з трьохміліметрової викруткою; відкривачка пляшок з 6 мм пл. викруткою і інструментом для зняття ізоляції; хрестова викрутка - 40 мм; шило, кернер; пила по дереву; кільце для ключів.
Victorinox
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 096 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 280 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид
Армійський швейцарський
Тип
складаний
Довжина клинка
100 - 189 мм
АРТИКУЛ
0.8461.MW4DE
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE - це швейцарський армійський багатофункціональний ніж, що складається з 10-ти предметів. Дана модель була розроблена на замовлення німецької армії Бундесверу. Міністерство оборони Німеччини включила ніж Victorinox Military Germany, як обов'язкову одиницю в обмундирування кожного солдата. Даний ніж можна носити в кишені, його механізм дуже швидко спрацьовує, тому він прекрасно підійде для походів і використання в екстрених ситуаціях. Всі інструменти виконані з високоякісної міцної сталі, рукоятка ножа дуже зручна завдяки формі і використаним матеріалам.

Основне лезо витягується швидко і легко, при цьому надійно фіксується. Ніж має фіксатор, у відкритому положенні великий клинок фіксується механізмом Liner-lock, який фіксує лезо у відкритому положенні, що попереджає мимовільне складання ножа. У комплект входить вигнутий ніж, за допомогою якого можна перерізати ремінь, стропу або мотузку. Потужна викрутка 6 мм з інструментом для зняття ізоляції.

особливості:

- 10 предметів;

- чотири шари;

- складова рукоять;

- велике лезо з серрейторной заточкою;

- механізм Liner-lock;

- консервний ніж з трьохміліметрової викруткою;

- відкривачка пляшок з 6 мм пл. викруткою і інструментом для зняття ізоляції;

- хрестова викрутка - 40 мм;

- шило, кернер;

- пила по дереву;

- кільце для ключів.

Характеристики:

Матеріал рукоятки: матовий нейлон;

Матеріал клинка: нержавіюча сталь;

Розмір: 111х34,5х18 мм;

Товщина леза: 1 мм;

Вага: 120 г;

Колір: зелений.

Виробник: Victorinox (Швейцарія).

Victorinox - це швейцарська компанія, що спеціалізується на виробництві компактних багатофункціональних ножів, через час асортимент був розширений до кухонних ножів з керамічним лезом, багажних валіз і сумок. Зараз це один з найпопулярніших і продаваних товарів в світі. Продукція Victorinox - стильний, функціональний і довговічний подарунок, що відрізняється високою якістю і прийнятною ціною.

Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE купити за вигідною ціною 2 096 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Аксессуары для пикника таких виробників, як наприклад: Victorinox в магазині terrasport.ua
Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно мрієте зайнятися спортом? Ніж швейцарський Victorinox Military Germany 0.8461.MW4DE буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для пікніка » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для пікніка здивує Вас своєю якістю. Ніж швейцарський Swiza C02 Silva хакі , Ніж швейцарський Swiza C02 Silva хакі і Ніж швейцарський Swiza C02 Silva хакі від знаменитих світових виробників 1132 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для пікніка . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн